Tickets

Tickets
Inhoud

Bezoekbubbels op Zomer van Antwerpen
Je zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar je tickets voor hebt besteld. Koop je bijvoorbeeld zes tickets, twee voor jezelf en vier voor een ander gezin, dan zit je met deze bubbel van zes personen bij elkaar. Je kan maximaal tien tickets per voorstelling kopen: je bezoekbubbel kan dan ook maximaal tien mensen bevatten.

Last minute tickets kopen of verkopen
Om het voor iedereen veilig te houden is er dit jaar geen wachtlijst op locatie. Kan iemand uit je bezoekbubbel op het laatste moment toch niet mee naar de voorstelling? Probeer het ticket dan binnen je naaste omgeving door te verkopen: je zit namelijk altijd samen met hetzelfde aantal personen waarvoor je tickets kocht. Verkoop je het ticket door aan iemand die je niet goed kent, bijvoorbeeld via Ticketswap, hou er dan rekening mee dat deze persoon in jouw bezoekbubbel komt te zitten.

Betalende tickets
Bij Zomer van Antwerpen betaal je een democratisch bedrag voor een bezoek aan een theater- of dansvoorstelling, variërend van €6 tot €12. Ben je in het bezit van een A-kaart met Kansentarief? Dan kan je met korting naar de theatervoorstellingen. Je betaalt €2 euro in plaats van €6, en voor voorstellingen waar een ticket normaal €10 of €12 kost, betaal je €4. Deze tickets zijn enkel telefonisch te bestellen via +32 3 224 85 39. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket kopen aan het gereduceerde tarief.

Gratis mits reservatie
Op het programma staan zoals altijd ook veel gratis voorstellingen en concerten. Vanwege de huidige veiligheidsvoorschriften dien je voor een aantal van deze gratis voorstellingen op voorhand je plaats te reserveren: zo houden we voldoende afstand en kan je veilig van de voorstelling genieten. Dit doe je door online een gratis ticket aan te schaffen of door te bellen naar onze ticketlijn. Je herkent deze voorstellingen aan het label Gratis mits reservatie.

Vrije toegang
Het terrein van de Zomerbar aan de Sloepenweg en het terrein van Zomerfabriek aan de Minkelersstraat zijn vrij toegankelijk als je iets wil komen drinken. Conform de huidige regels vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer. Om het veilig te houden geldt op beide terreinen een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen tot het terrein. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Je kan de drukte op voorhand checken op onze druktebarometers op www.zva.be/veiligheid.

Belangrijk om te weten
- Tickets besteld? Yes! Je tickets worden nu als e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Wees lief voor het milieu en overweeg om je ticket via je smartphone te laten scannen. Kies je er toch voor om je tickets te printen, druk dan max. 1 ticket per A4-pagina af. De tickets worden op locatie gescand. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je de tickets per post.
- Je kan maximaal tien tickets per voorstelling bestellen
- Heb je telefonisch tickets gereserveerd, betaal deze dan op tijd. Onbetaalde reserveringen vervallen drie werkdagen na de besteldatum.
- Tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld

Samenvatting

Online
Vanaf 18 juni 10u op www.zva.be

 

Telefonisch
+32 3 224 85 39 (regulier tarief)
18 en 19 juni 10u-20u
20 t/m 30 juni 10u-18u
1 juli t/m 30 augustus 10u-20u

 

Heb je een vraag over onze ticketverkoop? Kijk hier voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail naar ticketing@zva.be of stuur ons een Whatsapp-bericht op +32 473 80 92 11. Vergeet niet je transactienummer mee te geven indien je vraag specifiek over jouw bestelling gaat.