Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerfabriek

Zomerfabriek
Inhoud

Een container vol graffiti is de ingang van deze absolute zomerhotspot in hartje Berchem. Zomerfabriek opent de deuren met een heerlijk uitgebreid programma, voor en door creatieve Antwerpenaars!

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een Open Call. De oogst? Een programma vol workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, modeshows, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer! Maar ook in september te vinden op ons terrein: de heerlijke openluchtcinema van Cinema Urbana. En as always is Zomerfabriek volledig gratis en iedereen welkom.

Vaste, onmisbare waarden als The Classics en Grab the SUNdays XL staan elke week terug op het programma.

Toegang

Na een korte pauze heropent Zomerfabriek vanaf 1 september haar poorten. Opgelet: de openingsuren van Zomerfabriek zijn afhankelijk van het programma. Het volledige programma met de exacte openingsuren vind je op www.zomerfabriek.be en op de Facebook-pagina.

Het terrein van Zomerfabriek is vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Om het veilig te houden zijn mondmaskers verplicht en geldt er wel een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. We vragen bij binnenkomst je naam, adres en telefoonnummer/emailadres. Deze gegevens worden 30 dagen bewaard en indien nodig ter beschikking gesteld aan instanties van de federale overheid bevoegd voor contact tracing. 

 

Samenvatting
Onze Zomerfabriek is gesloten. 
 
Van 1 september t/m 4 oktober
dinsdag t/m zondag 

 

De deuren van het terrein en onze bar openen één uur voor aanvang van het event. Op deze uren zijn we sowieso geopend: 

Maandag: closed
Dinsdag: 19u - 22u30
Woensdag: 19u - 00u
Donderdag: 19u - 00u 
Vrijdag: 19u - 00u
Zaterdag: 19u - 00u (5 september open vanaf 13u)
Zondag: 17u - 00u (6 september op vanaf 13u)

 

VRIJE TOEGANG
Workshops op voorhand reserveren via www.zomerfabriek.be 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de Zomerfabriek, tijdens de evenementen en bij het weggaan. Als je iets gaat drinken op het terras, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit.