Zomerfabriek

Fotograaf: Jonas Roossens
Inhoud

Een container vol graffiti is de ingang van deze absolute zomerhotspot in hartje Berchem. Zomerfabriek opent de deuren in juli en augustus met een heerlijk uitgebreid programma, voor en door creatieve Antwerpenaars!

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een Open Call. De oogst? Een zomer vol workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, modeshows, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer! En as always: volledig gratis en iedereen welkom.

Vaste, onmisbare waarden als The Classics, Grab The Mic en de Jam Sessions staan elke week terug op het programma.

Twee maanden lang voor elk wat wils dus in onze oude gasfabriek: het volledige programma vind je op www.zomerfabriek.be en op de Facebook-pagina.

Toegang
Kom je iets drinken, liggen op ons gras of liever wat sporten? Het terras en het grasveld van Zomerfabriek zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Om het veilig te houden zijn mondmaskers verplicht en geldt er wel een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. We vragen bij binnenkomst je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden 30 dagen bewaard en indien nodig ter beschikking gesteld aan instanties van de federale overheid bevoegd voor contact tracing. 

 

Samenvatting
Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook de Zomerfabriek sluit daarom haar deuren. 
 
1 juli t/m 30 augustus 
dinsdag t/m zondag 15u-01u 
VRIJE TOEGANG
Workshops op voorhand reserveren via www.zomerfabriek.be 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de Zomerfabriek, tijdens de evenementen en bij het weggaan. Als je iets gaat drinken op het terras, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit.