Gezelschap of band
Laika & Sien Vanmaele

Zeemaal

Vrouw in met blauw kleed en zeewier over haar

Kan je de wereld redden vanuit de keuken? Sien Vanmaele zoekt naar oplossingen om haar klimaatangst te bedwingen. Haar zoektocht start bij de zee, de plek waar ze vandaan komt, waar alle leven uit voortkomt. 

Ze neemt je mee op een zintuiglijke reis langs stranden en kliffen. Ze brengt verslag uit van ontmoetingen met zeewieroogsters en zilte landbouwers en filtert de plastic soep uit haar stadsleven. Ze laat je kijken, luisteren, ruiken, voelen, proeven, maar ook snijden, stampen en mengen.

ZEEMAAL is een avond vol hoop, met een verbindend diner waarin je nieuwe manieren ontdekt om naar onze stormachtige realiteit te kijken.

ZEEMAAL is het eerste deel van een drieluik over de zorg voor de wereld van morgen. Later volgen nog LANDMAAL en LUCHTMAAL. Vijf jaar geleden speelde Sien de voorstelling ‘Witlof from Syria’ op de Zomer. 

Bij aanvang van de voorstelling vragen we je om je mobiele apparaten op te bergen achter een veilig luikje onder je stoel.  De maaltijd tijdens de voorstelling is volledig plantaardig.

 

Toegang
Tickets
Samenvatting

Koken ter voorbereiding op het einde van de wereld

 

29 juni t.e.m. 7 augustus

(niet op maandag en dinsdag)

 

Woensdag tot zaterdag om 20u

Zondag om 13u

 

Woensdag 13 juli met luisterondersteuning 

 

Tickets: €20

 

Duur: 100 minuten

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

  • Bus 410 / 416 / 417 / 429/ 23, halte Antwerpen Kerkstraat
  • Tram 24, halte Kerkstraat Antwerpen

Fietsparking voorzien

Velo

  • 109 - Kerkstraat
Locatie
Iconen