Wild Rose

Wild Rose - Regie: Tom Harper

Rose-Lynn droomt ervan een countryster te worden in Nashville. Helaas woont ze in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed mogelijk probeert rond te komen met haar twee kinderen. Met een gevangenisverleden en zonder job is dat niet eenvoudig. Haar moeder bekommert zich om de kleintjes en vraagt zich geërgerd af wanneer Rose-Lynn eindelijk de verantwoordelijkheid voor haar leven zal opnemen.

Een verhaal over grote dromen, en hoe je ze aan diggelen slaat. Dit portret van een dappere steenezel wordt gedragen door de indrukwekkend acterende Jessie Buckley. Een film die de snik in de countrystem perfect in beelden weet te vatten.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Cinema Urbana. 

 

Woensdag 19 aug 22u

Regie: Tom Harper, 2018

Duur: 101 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:
- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Bij Cinema Urbana is een mondmasker verplicht. Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen, tijdens de film en bij het weggaan
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.
- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie
Iconen

Ringleiding

_ringleiding