Proxima

Proxima - Regie: Alice Winocour

De ambitieuze astronaute Sarah bereidt zich voor op een langdurig verblijf aan boord van het International Space Station. Daarvoor doorloopt ze een intensief trainingsprogramma. In dit door mannen gedomineerde milieu durft Sarah nauwelijks haar twijfels en emoties te tonen. Is zij de enige die het moeilijk vindt om haar dochter - Stella is haar weak spot maar ook haar grootste motivator - voor lange tijd achter te laten? 

Een fijnbesnaard en realistisch space drama zonder één enkel ruimteshot, hoewel grotendeels opgenomen in het European Space Agency. Een inspirerend eerbetoon aan alle vrouwelijke astronauten, gedragen door een geweldig acterende Eva Green. 

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Cinema Urbana. 

 

Vrijdag 21 aug 22u

Regie: Alice Winocour, 2019

Duur: 107 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:
- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Bij Cinema Urbana is een mondmasker verplicht. Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen, tijdens de film en bij het weggaan
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.
- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie
Iconen

Ringleiding

_ringleiding