Nog tegoed op je Zomerkaart? Vraag nu je refund aan.

De bars van Zomer van Antwerpen waren dit jaar cashless. Je kon overal gemakkelijk en snel met je bankkaart of creditcard betalen: snel, handig en voor iedereen veilig. Had je toch enkel cash geld op zak? Dan kon je dit bij de bemande oplaadpunten op de Zomerbar en op de Zomerfabriek op een speciale betaalkaart laten zetten. Met deze kaart kon je vervolgens je drankjes afrekenen aan de bar.

Heb je afgelopen zomer gebruik gemaakt van de Zomerkaart en heb je nog geld op je kaart staan? Het geld is simpel terug te vragen via dit online formulierBelangrijk: bij stap twee wordt gevraagd naar het nummer van je kaart. Dit is het langste nummer op de achterzijde van de kaart. 

Resterend saldo op je kaart terug vragen kan tot en met 9 oktober 2019 vanaf een bedrag van 1€. Weet je niet zeker of je nog tegoed op je kaart hebt staan?  Je kan de kaart hier registreren op jouw naam. Je kan vervolgens al je transacties online bekijken. 

UPDATE 10 oktober 2019: Resterend saldo op je kaart terug vragen was mogelijk van 9 september tot en met 9 oktober 2019. De kaart en eventueel restbedrag is niet bruikbaar of overdraagbaar naar 2020 toe. Heb je tegoed teruggevraagd, maar nog niet ontvangen? Het kan 2 tot 6 weken duren alvorens alle informatie verwerkt is en het bedrag is terugbetaald. Heb je een vraag over je terugbetaling, contacteer ons dan op zomer@zva.be