Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Zomer van Antwerpen? Da's twee maanden lang een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties. Elk jaar kunnen we rekenen op een tweehonderdtal fantastische vrijwilligers om de Zomer mee te realiseren. 

Vanwege de grote interesse voor vrijwilligerswerk bij Zomer van Antwerpen leggen we een wachtlijst aan. Wil je je hiervoor graag aanmelden? Stuur ons je gegevens toe op zomer@zva.be en we houden je op de hoogte van de mogelijkheden om deze zomer bij ons aan de slag te gaan. 

Werk je voor een organisatie die mensen coacht op weg naar vrijwilligerswerk en zou je willen kijken wat we voor het festival van 2020 voor elkaar zouden kunnen betekenen? Contacteer ons op zomer@zva.be

Wat bieden we?
° Een crew t-shirt van Zomer van Antwerpen
° Werkzaamheden passend bij jouw interesses en capaciteiten
° De vrijwilligersbrunch tijdens het festival
° Uitnodigingen voor try-outs 
° Een spectaculair eindfeest
° Door het jaar heen ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en verwelkomen we je op onze vrijwilligerscafé's en de jaarlijkse uitstap 
° Een gezellig festival en oneindig veel dankbaarheid

Wat vragen we?
° Enthousiasme, betrokkenheid en inzet
° Beschikbaarheid voor enkele shifts in aanloop naar en/of tijdens het festival. We zoeken helpende handen vanaf april tot half september.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Zomer van Antwerpen? Lees hier dan het uitgebreide Vrijwilligersprogramma: een document waarin we dieper ingaan op de beschikbare taken en wederzijdse verwachtingen.

Als je een speciaal statuut hebt (bv. werkzoekende, in ziekteverlof, in een procedure voor een verblijfs- en/ of werkvergunning,..) kan je op de website van vrijwilligerswerk.be al eens kijken wat je kan doen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar zomer@zva.be of bel naar 03 224 85 20