Op naar weer een zalige zomerweek!

Op naar weer een zalige zomerweek! Hoe was jouw zomer al?

Omdat we iedereen een zomer wensen om nooit te vergeten, hebben we een donatiemodule. Bij het bestellen van jouw tickets doneer je heel eenvoudig een extra bedrag. Dankzij jouw gift kan iedereen genieten van onze voorstellingen, ook zij die het minder breed hebben. We werken hiervoor samen met VRIJUIT en tal van andere organisaties.

De Zomer dankt je! 

Première: Talweg

Deze week toont Petri Dish voor het eerst zijn horrosprookje. En jij kan daar bij zijn! Boek nu je tickets en ga deze esthetische, intrigerende en absurde wereld binnen. Kronkelende lijven, indrukwekkende visuals en acrobatische hoogstandjes. Petri Dish creëert een mooie, maar vreemde fantasy-wereld.

Van 11 t.e.m. 22 juli
Lageweg thv nr. 386, 2660 Hoboken
Meer info & tickets 

Deze week op Muziek in de Wijk: Telmary & Habanasana

Vorige week beet Emilio Moret de spits af op Muziek in de Wijk. En wat een succes! Vorige maand stonden ze nog op Glastonbury Festival, deze week gaan Telmary & Habanasana verder op de muzikale golf van Muziek in de Wijk! Ook zij zullen je doen dansen en swingen. De muziek van deze Cubaanse rapster is een fascinerende mix van hiphop en moderne Afro-Cubaanse muziek. Funk, jazz en slam poetry zijn nooit ver weg. 

Mis ze niet op onze Antwerpse pleintjes!

Van 12 t.e.m. 16 juli
Op je plein in de buurt
Gratis
Meer info

Sabotage

“Sabotage is utterly magical, and the performance itself lives up to this magic: the talent and skill displayed throughout are nothing short of awe-inspiring.” - Buzz Magazine

In deze adembenemende show overtreft de ene act de andere. Nofit State Circus neemt je mee op een rollercoaster vol straffe circusstunts. Live muziek, verbluffende beelden en ongelooflijke luchtacrobatie: een waar feest voor ogen en oren.

Van 20 juli t.e.m. 5 aug
Zomerbar
Park Groot Schijn 486, 2100 Deurne
Meer info & tickets  

Décrochez-moi-ça

Bêtes de foire reisde jarenlang door Frankrijk en Europa. In hun intieme circustent ontvangen ze je, voor een gloednieuwe reis. Op 19 juli gaat Décrochez-moi-ça in wereldpremière op de Zomerbar! De artiesten en hun poëtische ‘hebben en houden’ nemen je mee in een tijdloos en dromerig verhaal. Ze betrekken je bij hun trucjes en zottigheden. Neem plaats op een bankje en droom weg op de tonen van vioolmuziek, gitaar, klavier en percussie.

Van 19 juli t.e.m. 20 aug
Zomerbar
Park Groot Schijn 486, 2100 Deurne
Meer info & tickets