Ons zomerprogramma is bekend!

Eindelijk! Daar is het zomerprogramma voor 2023! 

We zijn er weer! Van 23 juni tot en met 3 september kan je weer een hele zomer lang genieten van cultuur! Ook dit jaar opnieuw zijn er veel zalige projecten te ontdekken. Van horrorsprookjes, wonderlijke vertellingen, operettes, Rock’n’Roll circus, tot een veerboot naar de onderwereld en, niet te vergeten, De Reuzen van Royal de Luxe die nog eens op bezoek komen! Je kan ook weer genieten van onze vaste waarden: Muziek in de Wijk, Cinema Urbana, Zomerbar, Zomerfabriek en Zonsondergang.  

Ontdek hier het volledige programma of download je digitale brochure. Tickets zullen te koop zijn vanaf zaterdag 3 juni om 10u. Breng je familie, lief, vriend of buurman ook mee! 

Om tickets te kunnen aankopen moet je eerst een account aanmaken in ons ticketingsysteem. Dit doe je best al even op voorhand om vanaf 3 juni je tickets vlot aan te kopen. Heb je al een account? Kijk dan eerst nog even na of je logingegevens nog steeds correct zijn. Zo vermijd je onverwachte problemen bij de start van de ticketverkoop. 

Maak je er mee een fantastische zomer van?