Laatste week Zomeren!

De laatste week van Zomer van Antwerpen is helaas al aangebroken. Deze laatste week zijn er wel nog heel wat fijne projecten waar je van kan genieten voor we weer in winterslaap gaan voor een jaar. Kom nog af en zomer ook deze laatste week nog volop mee! 

Hoe vaak keek jij deze zomer al naar het ondergaan van de zon? Van geel, oranje naar prachtig rood: wat een spektakel, toch! Op onze houten tribune aan de Tavernierkaai zie je een fantastische Zonsondergang. Want daar aan de oevers van de Schelde geeft de zon haar mooiste show op aarde.   

De Zomerfabriek sluit dit weekend af met twee knallers! Op 1 september duiken we terug de tijd in met afro muziekstijlen van 1954 tot 1974 tijdens The Sound of Young Jamaica. De dag erna op 2 september schijnt de Braziliaanse zon boven de Zomerfabriek tijdens Samba d'Anvers! Live bands, food stands en party! 

Vorige zondag ging een nieuwe editie van Burning Man van start in Black Rock City, Nevada. Een stukje van het legendarische festival is ook bij ons in Antwerpen te bewonderen. Charon ging in première in 2011 op Burning Man, maar is nu bij ons te zien t/m 31 augustus. Niet te missen! 

Johannes Lievens & Martha!tentatief nemen je deze week nog mee in een wonderlijk verhaal over eenzaamheid en alleen zijn in De Eenzame Stad. Tempo d'Eole vertelt met A Bois een bossprookje waarin paarden de show stelen.