Een nieuwe week vol zonnige projecten!

Regen? Geen nood! De Zomer is daar met een een nieuwe week vol zonnige projecten! 

Oproep: vrijwilligers voor de Reuzen gezocht! 

Binnen enkele weken is het zo ver. Dan palmen Royal De Luxe en de Bull Machin de stad in. Maar voor het zover is, zoeken zij nog helpers. Wil je drie dagen lang van op de eerste rij genieten van dit spektakel? 

Schrijf je dan hier in! 

Première: De Eenzame Stad 

Aan de hand van zeven ontmoetingen vertelt Johannes Lievens, samen met Martha!tentatief hoe alleen zijn plots kan omslaan in eenzaamheid. En hoe je vanuit die eenzaamheid weer kan leren om alleen te zijn. Een wonderlijk verhaal op een bijzondere plek. Je beleeft het van op een grasveld op Linkeroever, onder de sterrenhemel. 

Meer info & tickets vind je hier

De mooiste openluchtcinema opent weer haar deuren! 

Augustus is filmmaand bij de Zomer. Ontdek vanaf 2 augustus heel wat pareltjes van films op onze toplocatie aan het water. Cinema Urbana is overdekt dit jaar, bij regen zit je dus droog. Vergeet je zitje niet mee te nemen! Ontdek het volledige programma hier

Circus

Duik mee in de dromerige wereld van dit Franse circus tijdens Décrochez-moi-ça. Wat er precies te gebeuren staat in de gezellige circustent, blijft een goed bewaard geheim. Ontrafel het mysterie onder een hangend jassenlandschap en laat je meevoeren op een poëtische reis.

Meer info & tickets vind je hier

Muziek in de wijk: nieuwe pleintjes in augustus!

Vanaf deze week openen nieuwe zomerse pleintjes in Ekeren, Antwerpen, Berchem, Hoboken en Merksem. Nieuwe plekken, met minstens zoveel feest, muziek en streetfood. Hier trappen we af met Italiaanse straatmuziek van Ars Nova Napoli

Meer info vind je hier

Zomerfabriek

Voor een nieuwe editie van Friends of Dorothy slaat de Antwerpse queer scene opnieuw de handen in elkaar. Het wordt een onvergetelijke party. 

Meer info vind je hier