Overslaan en naar de inhoud gaan

NAZOMERPROGRAMMA BEKEND OP 27 AUGUSTUS

Pentaccordeon
Publicatiedatum
Body

We mogen weer! De afgelopen weken legden we agenda’s naast elkaar en probeerden we zoveel mogelijk artiesten die niet hebben kunnen spelen toch nog een speelplek te geven. We organiseerden ons om je terug op een fijne en veilige manier te ontvangen. Op 1 september starten we dan ook terug met een heerlijk nazomerprogramma. 

Voor in je agenda:
-op donderdag 27 augustus maken we rond 12u het programma en nieuwe speeldata bekend via deze website
-vanaf zaterdag 29 augustus 10u koop je opnieuw tickets voor een aantal voorstellingen op locatie. Tickets zijn vanaf dan te koop via onze website en op onze ticketinglijn, 03 224 85 39. 

De eerder gekochte tickets werden inmiddels terugbetaald. Koop je terug tickets voor de voorstellingen uit het nazomerprogramma? Hou er in je planning rekening mee dat de bezoekbubbels ondertussen verkleind zijn van 10 naar 5 personen. 

We kijken er ongelofelijk naar uit je terug te mogen ontvangen en je een fantastische nazomer te bezorgen. Heb je in de tussentijd vragen over kaartverkoop? Aarzel niet om ons te contacteren op ticketing@zva.be of door een Whatsapp-berichtje te sturen naar +32 473 80 92 11