Baby You afgelast!

Fotograaf: Remco Mebris
Publicatiedatum
Body

Beste zomerliefhebbers, 

Jammer genoeg kregen we deze namiddag negatief advies van Stad Antwerpen over Baby You. Gezien er momenteel een code rood is voor natuur- en bosgebieden en het dus verboden is om vuur te maken daar, kan stad antwerpen niet anders dan negatief te adviseren voor dit evenement.

Een luchtballon opblazen gebeurt met een open vuur waardoor het risico te groot is om brand te krijgen. Zelfs met bepaalde maatregelen die men zou nemen, zou het risico op verspreiden van gensters en vlammen te groot zijn. Door de droogte zou dit grote gevolgen kunnen hebben.

We vinden het verschrikkelijk jammer... Voor de komende dagen blijven we zoeken naar een goede oplossing om de komst van Baby You veilig te organiseren en we houden jullie op de hoogte van al de laatste updates. 

Zorg goed voor elkaar tijdens deze warme dagen, drink voldoende water, zoek de schaduw op en smeer je goed in. Het Zomer van Antwerpen-team is steeds aanspreekbaar op al onze projecten en helpt waar nodig. We hopen jullie snel te zien op één van onze zonnige locaties.