Jobstudentvacatures

JOBSTUDENTFUNCTIES ZVA 2020

Zomer van Antwerpen? Da’s van 19 juni tot en met 30 augustus 2020 een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties, voor werkelijk iedereen. Om de komende festivaleditie onvergetelijk te maken, zoeken wij Zomerfans met goesting in avontuur. 

Op zoek naar werkervaring in een internationale festivalomgeving? Beschikbaar in juli en/of augustus en in het bezit van een aanpakkers-mentaliteit? We want you in our Zomer-crew! 

Wat?
Type: voltijds/ deeltijds
Periode: 19 juni – 30 augustus 2020
Functie: jobstudenten

Wat doe je?
Er zijn verschillende jobstudentfuncties beschikbaar tijdens de Zomer. 

- BARVROUW/ -MAN  (juni/juli/augustus)
Op verschillende locaties in Antwerpen baten we tijdens de hele zomer bars uit. We hebben kleinere bars bij onze theaterlocaties, maar ook een tropische Zomerbar aan de Sloepenweg en Berchem’s best kept secret de Zomerfabriek vallen binnen ons programma. Voor deze bars zoeken we personeel om alles op rolletjes te laten draaien. Je bent sociaal, open en horeca kent voor jou geen geheimen meer. Kom jij ons team versterken? Minimumleeftijd 18 jaar. 

- ASSISTENT TICKETING COORDINATOR (mei/juni/juli/augustus)
Voor een deel van het Zomer van Antwerpen programma wordt tickets verkocht. Samen met onze ticketingverantwoordelijke leid je de kaartverkoop in goede banen. Je staat klanten telefonisch en per mail te woord, zorgt voor een administratieve afhandeling en biedt oplossingen aan daar waar nodig. Je verzorgt ook de kaartverkoop in het Zomerhuis op de Zomerbar en soms ook op andere locaties.  Minimumleeftijd 18 jaar.

- ROADIE MIDW (augustus)
Je ondersteunt het vaste Muziek in de Wijk team bij de opbouw en afbraak op de verschillende pleinen in de Stad. Idealiter heb je voeling met muziek en muzikanten, maar je bent vooral niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt enkel in de maand augustus, op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Jouw kwaliteiten
- Zin in een onvergetelijke Zomer 
- Zin om anderen een even fantastische zomer te bezorgen
- Sociaal, likeable en hoge aaibaarheidsfactor
- 'Working 9 tot 5’ staat niet in jouw top 10 van beste nummers ooit
- ‘Work’ van Rihanna wel, ook in het weekend en in de avond
- Afspraken nakomen is voor jou easy-peasy
- Je spreekt en begrijpt goed Nederlands 
- Je woont bij voorkeur in Antwerpen

Zin in onze Zomer? 
Stuur je motivatiebrief en cv ten laatste 3 april 2020 naar sollicitatie@zva.be
Vermeld ook duidelijk voor welke functie je solliciteert.