Instinct

Instinct - Regie: Halina Reijn

In haar nieuwe baan in de gevangenenzorg ontmoet psychologe Nicoline een zedendelinquent met een aantal zware misdrijven op zijn naam. Idris mag binnenkort voor het eerst op verlof, maar Nicole vertrouwt hem niet. Terwijl Idris haar uit alle macht probeert te overtuigen, toont hij zich een doortrapte manipulator. Ondanks haar argwaan raakt Nicoline verstrikt in een machtsspel met haar patiënt.

Actrice en schrijfster Halina Reijn debuteert met een strak geregisseerd erotisch kat-en-muis-spel. Beide hoofdpersonages verkennen vol overgave de grenzen tussen gevaar en seksualiteit, macht en overgave, aantrekking en afstoting.

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Cinema Urbana. 

 

Zaterdag 8 aug 22u

Regie: Halina Reijn

Duur: 108 min

 

Bij deze film voorzien we audiodescriptie via de app Earcatch. Heb je vragen over de film, de app of luisterondersteuning? Contacteer nathalie@zva.be!  

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:
- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Bij Cinema Urbana is een mondmasker verplicht. Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen, tijdens de film en bij het weggaan
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.
- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie
Iconen

Ringleiding

_ringleiding

Audiodescriptie

_audiodescriptie