Zomerfabriek

Afbeelding

De zomerfabriek is de ‘place to be’ tijdens de zomermaanden. Hier is het elke dag feest! Voor iedereen. Met vaste waarden als The Classics op dinsdag, Grab The Mic op woensdag en de Jams op zondag. Nieuw dit jaar is Dance Lab, een open stage voor dans, op donderdag. Kijk uit naar straffe avonden vol nieuw en ongekend talent. Maar er is meer. Uit de vele inzendingen voor de Open Call selecteerde de jury 20 flitsende projecten. Verwacht je aan block parties,Afro-Caribbean nights, K-pop events en veel meer.

De activiteiten op de Zomerfabriek zijn helemaal gratis. Niet twijfelen dus, gewoon komen! De hele zomer lang geniet je van frissendrankjes, lekkere latin streetfood en good vibes op ons urban terras. Het volledige programma vind je hier terug.

Hou zeker onze Instagram- en Facebookpagina in het oog voor de wekenlijkse updates. Voor de meeste activiteiten geldt ‘come as you like’, maar soms vragen we vooraf je gratis ticket te reserveren, dan ben je zeker van je plek. Tickets zijn een week voor aanvang te verkrijgen via de website.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag t.e.m. Zondag

 

15u - 1u.

 

Weekprogramma vind je op de website, Instagram en Facebook.

Locatie
Iconen

eten

_etendrinken

drinken

_drinken