Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerfabriek

Zomerfabriek
Inhoud

Een container vol graffiti is de ingang van deze absolute zomerhotspot in hartje Berchem. Zomerfabriek opent de deuren met een heerlijk uitgebreid programma, voor en door creatieve Antwerpenaars!

Voor het derde jaar op rij organiseerden we een Open Call. De oogst? Een programma vol workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, fashion, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer!  En as always is Zomerfabriek volledig gratis en iedereen welkom.

Vaste, onmisbare waarden als The Classics, Grab The Mic en Jammin' Sundays staan elke week terug op het programma.

Toegang

Het terrein van Zomerfabriek is vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Om het veilig te houden zijn mondmaskers verplicht en geldt er wel een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. We vragen bij binnenkomst je naam, adres en telefoonnummer/emailadres. Deze gegevens worden 30 dagen bewaard en indien nodig ter beschikking gesteld aan instanties van de federale overheid bevoegd voor contact tracing. 

 

Samenvatting
Van 17 juni t/m 5 september
dinsdag t/m zondag 

van15u tot 23.30u

 

VRIJE TOEGANG
Workshops op voorhand reserveren via www.zomerfabriek.be 
 
 

Openbaar vervoer

Bus 20, 38, 51 en 420: halte Berchem station

Bus 20, 30: halte Draakplaats

Tram 11: halte Draakplaats

Tram 4, 9, 11: halte Berchem station
Fietsparking voorzien
Velo

106 - Draakplaats

112 - Pretoriastraat
Parking Betaald parkeren kan op de hoek van de Vlijtstraat en de Binnensingel

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de Zomerfabriek, tijdens de evenementen en bij het weggaan. Als je iets gaat drinken op het terras, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit.