Zomerbar

Meisjes in de zandbak op de Zomerbar

Een zomerse oase in de stad

Palmbomen, strand, hangmatten en onwaarschijnlijk schoon entertainment: de perfecte vakantiebestemming vind je in de bocht van de Schelde aan de Sloepenweg.

De Zomerbar is dit jaar dé plek om jong circustalent te ontdekken: elke dag duiken er kleine voorstellingen op waarin acrobaten, jongleurs en ander circusvolk het beste van zichzelf geven. Of beleef samen met Circus Ronaldo de hoogtijdagen van de film in ‘Cinema Malfait’, hun cinema barak in typische Ronaldo-stijl (tickets hiervoor beschikbaar vanaf 18 juni).

Kinderen vermaken zich er opperbest: klimmend in de fantasierijke speelbos of ronddraaiend op de rug van waanzinnige figuren op de Bangelijke Sprookjesmolen van Theater Froefroe. Steek je graag je handen uit de mouwen? Bouw dan mee aan ‘s werelds langste knikkerbaan. Op tijd naar huis met papa en mama? Vergeet het maar!

Dansfanaten komen aan hun trekken tijdens de danslessen van Antwerpen Danst. Drie zondagmiddagen zetten ze de Zomerbar in vuur en vlam met hun Corona-proof dansworkshops. Iedereen is welkom: markeer in je agenda alvast 5 juli, 2 en 30 augustus om 16u.

Het programma van de dag vind je op het krijtbord bij de ingang van het terrein en op de Facebook pagina van de Zomerbar.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

1 juli t/m 30 aug
Dagelijks open 14u-00u

 

Je betaalt je drinken en eten bij onze bars enkel met je bankkaart of creditcard. Omdat we maar een maximum aantal bezoekers op de Zomerbar kunnen toelaten, kan het op zonnige dagen zijn dat je even moet wachten om het terrein te betreden.

 

Openbaar vervoer
Tram 7, halte MAS + 15 minuten wandelen
Tram 24, halte Havenhuis + 5 min wandelen

Fiets
We voorzien een fietsenstalling
Dichtsbijzijnd Velo station: Velo 223 -  Red Star Line + 5 minuten wandelen

Locatie

Zomerbar

Adres

Sloepenweg
2030 Antwerpen
België

51.238416, 4.400465

Iconen