Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalverhuur

Inhoud

Zoek je een plek om te repeteren, een zaal om een workshop te houden, samen te komen voor een studiedag of vergadering? Zomer van Antwerpen heeft verschillende ruimtes beschikbaar die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. We stellen deze graag ter beschikking aan andere socio-culturele organisaties.

Het terrein aan de Uitbreidingstraat was ooit in gebruik als gasfabriek. Na het vertrekken van de bedrijvige industrie, werd deze plek door AG Vespa ter beschikking gesteld aan Zomer van Antwerpen. We hebben hier onze kantoren, opslag en verhuren atelierruimte aan verschillende theatergezelschappen en andere organisaties uit het socio-culturele veld. De ruimtes die we aanbieden waren in een ver verleden in gebruik als kantine en kantoorruimte.

Studio
Een ruime repetitiestudio met dansvloer. De zaal, 330 m², is door middel van uitschuifbare wanden in vier delen te verdelen. De zaal is 10m40 breed, 32m lang en 2m85 hoog boven de dansvloer. Er zijn geen voorzieningen voor ophanging. De ruimte kan volledig worden verduisterd. Volgens de huidige coronamaatregelen kunnen er zittend 49 personen plaatsnemen. Staand of bewegend kunnen er 33 personen plaatsnemen in de Studio. 

De Living

Een sfeervolle ruimte van 110m2 met grote ramen. Deze ruimte leent zich voor studiedagen, kleinere samenkomsten of als rustige plek om te schrijven/repeteren. De zaal is 4m90 breed, 21m50 lang en 2.55m hoog en bevindt zich op de 1ste verdieping. Volgens de huidige coronamaatregelen kunnen er zittend 27 personen plaatsnemen. Staand of bewegend kunnen er 11 personen plaatsnemen in de Living. 

Het terrein/grasveld
Sinds de sanering van een groot deel van het terrein heeft beton plaatsgemaakt voor gras: we hebben een groot grasveld voor onze deur van 28mx50m. Ook dit veld kan gebruikt worden voor repetities in de open lucht.

Meer informatie over de zalen vind je in het infosheet, hier te downloaden. 

Heb je interesse om een van onze ruimtes te gebruiken? Stuur een mail naar zomer@zva.be. Vermeld daarin zeker de data van de zaalhuur, welke zalen het betreft en de aard van de bijeenkomst.