Overslaan en naar de inhoud gaan

Tickets

h
Inhoud
We stelden een FAQ over de kaartverkoop voor je op.
Lees er hier meer over.

 

Tickets kan je enkel online of telefonisch bestellen. Indien een voorstelling niet uitverkocht is, kan je ook aan de kassa op locatie tickets kopen (enkel met bancontact).

 

Aantal tickets

Je kan maximaal acht tickets per voorstelling bestellen. 

Je zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar je tickets voor hebt besteld.

Indien je gezinssamenstelling dit niet toelaat, bestel dan telefonisch.

 

Kinderen vanaf 1 jaar dienen in het bezit te zijn van een ticket. We vragen je om de leeftijdsgrens van de voorstellingen in acht te houden en geen jonge kinderen mee te nemen naar voorstellingen die zich daar niet voor lenen.

 

Betalen

Betalen bij online aankopen kan met Bancontact, creditcard of iDEAL.

Aan de ticketbalie van andere festivallocaties kan je enkel met bancontact betalen.

Bij een telefonische reservatie ontvang je achteraf een online betaallink in je mailbox. Betalen kan vervolgens met Bancontact, creditcard of iDEAL.

Heb je geen toegang tot online banking, dan kan je ook telefonisch reserveren.

Let wel, tickets worden niet omgeruild of terugbetaald maar we rekenen je geen transactiekosten aan.

 

A-kaart met kansentarief

Iedereen in het bezit van een A-kaart met kansentarief kan één ticket bestellen aan een sterk verminderde prijs. Deze tickets zijn enkel telefonisch te bestellen via +32 3 224 85 39. Je kan per A-kaart met kansentarief één ticket kopen aan het gereduceerde tarief.

 

Donatiemodule

Wie de mogelijkheid heeft, kan bij het bestellen van tickets ook een bedrag doneren. Met dat geld kunnen anderen die het niet zo breed hebben met een mooie korting ook genieten van Zomer van Antwerpen. We werken daarvoor samen met VRIJUIT en tal van andere organisaties.

 

E-tickets

Na ontvangst van je betaling krijg je je tickets via e-mail. De tickets worden op locatie gescand.

Wees lief voor het milieu en overweeg om je ticket via je smartphone te laten scannen. Kies je er toch voor om je tickets te printen, druk dan max 1 ticket per A4-pagina af. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je je tickets per post. 

 

Last minute tickets kopen of verkopen

Om het voor iedereen veilig te houden, faciliteren we geen ticketmarkt dit jaar. Ook op locatie leggen we geen wachtlijsten aan. Kan iemand uit je gezelschap op het laatste moment toch niet mee naar de voorstelling? Probeer het ticket dan binnen je naaste omgeving door te verkopen: je zit namelijk altijd samen met hetzelfde aantal personen waarvoor je tickets kocht. Verkoop je het ticket door aan iemand die je niet goed kent, bijvoorbeeld via Ticketswap, hou er dan rekening mee dat deze persoon in jouw gezelschap komt te zitten.

 

Algemene voorwaarden tickets

Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald. Bij annulatie van een voorstelling of wanneer een voorstelling vóór de helft van het stuk wordt stopgezet, worden de tickets per uitzondering wel omgeruild of terugbetaald door de organisatie. Wordt het festival of een speelreeks afgelast en heb je al tickets, dan betalen we de tickets terug.

Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten. Het maken van beeld-of geluidsopnames is verboden. Bij ontvangst van het ticket ziet de houder af van elke schade-eis tegenover de directie of organisator en elke andere derde, betrokken bij de inrichting of organisatie. Op je aankoop van tickets is geen wettelijke zichttermijn van zeven dagen van toepassing. Het volledige zomerreglement lees je hier.

 

Heb je een vraag over onze ticketverkoop?

Mail naar ticketing@zva.be. Vergeet niet je transactienummer mee te geven indien je vraag specifiek over jouw bestelling gaat.

Samenvatting

Start ticketverkoop 12 juni 2021 vanaf 10u

 

 

Online

Voor de online verkoop dien je eerst een profiel aan te maken op onze website: je Zomer van Antwerpen account.

Maak een nieuw gebruikersprofiel aan of herbevestig je profiel.

Wanneer de verkoop start moet je zo enkel nog inloggen.

 

 

Telefonisch op +32 3 224 85 39 (regulier tarief)

12 en 13 juni: 10u - 20u

14 t/m 30 juni: 10u - 18u

1 juli t/m 30 augustus: 10u - 20u