Overslaan en naar de inhoud gaan

Cirk Fabrik in de koelkast

Cirk Fabrik gaat niet door, Dans&Cirk-kamp wel!
Publicatiedatum
Body

UPDATE 30/10/2020
Soms haalt de realiteit je in. In tegenstelling tot het bericht eerder deze week zien we ons genoodzaakt om het Dans&Cirk-kamp deze herfstvakantie niet door te laten gaan. Het virus strooit roet in het eten: onverwacht moet een deel van het team in quarantaine. Zowel Cirk Fabrik als het Dans&Cirk-kamp gaan dan ook niet door.

Wat hadden we de kinderen graag zien swingen en zweven. Zomer van Antwerpen, dansA!pen en Ell Circo D'ell Fuego vinden het ongelooflijk jammer maar gezondheid gaat in deze periode voor alles. Deelnemers aan het Dans&Cirk-kamp worden per mail gecontacteerd over de terugbetaling van hun tickets. Ook ticketkopers voor de voorstelling Cinema Malfait van Circus Ronaldo ontvangen hier een mail over.

 

--------

 

Door de gisteren aangekondigde maatregelen kan Cirk Fabrik - het derde deel van ons verlengde programma - helaas niet doorgaan. Het Dans&Cirk-kamp, dat van 2 tot en met 6 november voor -12 jarigen op de Zomerfabriek gepland staat, kan wel plaatsvinden.


Dans&Cirk-kamp
Dans&Cirk-kamp, het kamp waarin kinderen van 6 tot 12 jaar zotte circus- en dansmoves leren, gaat deze herfstvakantie gewoon door. Zwaaien aan een echte trapeze? Check! Samen een flitsende dansvideo opnemen? Check! De ervaren coaches van DansA!pen en Ell Circo D’ell Fuego zorgen voor een onbezorgde week vol avontuur en plezier. Voor alle kampdagen zijn nog enkele tickets te krijgen: inschrijven kan via deze link. We volgen alle geldende maatregelen zodat het een mooie én veilige herfstvakantie wordt.

Cirk Fabrik in de koelkast
De 26e editie van Zomer van Antwerpen startte wat later dan gewoonlijk, met een sluiting eind juli en een voorzichtige heropstart in september. Publiek en pers bleven gedurende deze hele periode unaniem enthousiast. Voor artiesten en gezelschappen was het een plezier én noodzaak om toch te kunnen spelen. Meer dan driehonderd activiteiten, veelal gratis voor een mooi en breed publiek, werden getoond in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Cirk Fabrik zou de circusprogrammatie tonen zoals die in augustus op de Zomerbar gepland stond. Dit herfstig circusfestival stond in de steigers van 2 tot en met 6 november. Het zou niet alleen een fijne herfstvakantie-uitstap zijn voor veel families, maar ook een kans voor de artiesten om eindelijk nog eens voor een enthousiast publiek te kunnen spelen.

In deze periode gaat gezondheid boven alles. We werken, zoals veel collega’s, achter de schermen verder. Om ervoor te zorgen dat - zodra het weer kan - er terug betoverende momenten getoond kunnen worden. 

Op die manier proberen we al onze engagementen na te komen. Omdat artiesten en mensen uit de cultuursector aan het werk moeten blijven. Omdat cultuur, zeker in deze lastige tijden, broodnodig is.

Heb je een ticket voor Cinema Malfait van Circus Ronaldo? Dan word je zo snel mogelijk gecontacteerd over de terugbetaling van je bestelling. Reeds gekochte tickets voor het Dans&Cirk-kamp blijven geldig. 

Zorg voor elkaar, blijf gezond en tot snel!