Muziek in de Wijk

Muziek in de Wijk
Inhoud

Lachen en luisteren onder de zon

Het zomert de komende maanden comedy en concerten, en dat net achter je hoek. In juli en augustus palmen de beste lokale bands en grappigste comedians tien Antwerpse pleinen in. Lachen en luisteren onder de zon met je beste buren-bubbel: welkom op Muziek in de Wijk!

Samen met lokale verenigingen en honderden vrijwilligers maken we van deze wijkfeesten een vrolijk weerzien. Hou onze website in de gaten voor het volledige programma of let op je brievenbus voor de lokale wijkfolder.

Muziek in de Wijk is zoals altijd gratis. Wil je optimaal van de muziek kunnen genieten en een zitje voor het podium bemachtigen? Kom dan op tijd: door de huidige Covid-19 situatie zijn de zitplaatsen op de pleinen beperkt. Neem zeker ook je mondmasker mee.

Opgelet: op Muziek in de Wijk zijn er dit jaar geen drink- of eetkraampjes. Je mag wel zelf een hapje & drankje meenemen naar de optredens! 
 

In samenwerking met de pleinpartners in juli:

Elsschot, Jeugdcentrum Vizit, Het Oude Badhuis, JC Den Eglantier, Formaat vzw, District Berchem, Jeugddienst Berchem, buurtbewoners Krugerplein

Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook de concerten van Muziek in de Wijk.


1 juli t/m 23 aug 

woensdag t/m zondag

 

ANTWERPEN-NOORD Stuivenbergplein
Woensdag 1, 8, 15, 22 juli
 

LINKEROEVER Louis Paul Boonstraat
Donderdag 2, 9, 16, 23 juli


WILRIJK Bist
Vrijdag 3, 10, 17, 24 juli


BERCHEM Zillebekelaan
Zaterdag 4, 11, 18, 25 Juli


BORGERHOUT Krugerplein
Zondag 5, 12, 19, 26 Juli

 

EKEREN, Academie (Ferdinand Pauwelsstraat) 
Woensdag 29 juli, 5, 12 en 19 augustus

 

ANTWERPEN, De Coninckplein 
Donderdag 30 juli, 6, 13 en 20 augustus

 

ZURENBORG, Dageraadplaats
Vrijdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus

 

HOBOKEN, Blikfabriek
Zaterdag 1, 8, 15 en 22 augustus

 

MERKSEM, Burgemeester Jozef Nolfplein 
Zondag 2, 9, 16 en 23 augustus


Muziek in de Wijk is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de concerten veilig te laten verlopen:

- Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Er staat een stoel voor je klaar: de concerten zijn enkel zittend mee te maken, staan is niet toegestaan
- Mondmaskers zijn verplicht, ook tijdens het concert
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar enkele persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.