Gezelschap of band
Company NOI

DONNA'RE

Donna're - Company NOI - fotograaf Luc Daelemans

Zacht, als water, bewegen de vrouwen zich in een cirkel. Ze buigen en voegen zich naar hun wereld. Maar net als water laten ze zich moeilijk vangen.

Vier vrouwen dansen hun eigen verhaal. Vier lijven. Vier levens.

Elk lichaam vertelt wat het voor haar betekent om vrouw te zijn. Welke reis ze heeft afgelegd om hier, nu, als vrouw te staan. Ze is zichzelf, imperfecties en onzekerheden open en bloot, en put daar een onweerstaanbare kracht uit.

Van meisje naar vrouw. Van vrouw naar moeder. Van een vrouw die nooit een meisje was naar een prachtige godin.

Company NOI brengt een ode aan de vrouwelijke energie in ieder van ons in een wonderschoon dansritueel, waarin beweging, muziek en woord samensmelten.

Je komt binnen in een grote, sfeervolle loods. Samen met je bubbel zit je rond de vier vrouwen: iedereen heeft zo een eigen kijkervaring. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Zij staat. Hij kaatst. Kant vult de vlakken tussen haar lijnen met een huidskleur die net niet de hare is. Heupen zijn ankerpunten waaraan de wereld zich kan vasthouden, waartussen de wereld groeit. De randen van de stof snijden, graveren in het vlees dat ze verwenst. Ze is genoeg. Lies Jo Vandenhende

We voorzien op specifieke data audiodescriptie voor blinden/slechtzienden en luisterondersteuning voor doven/slechthorenden. Contacteer nathalie@zva.be voor meer informatie.

 

Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook deze voorstelling van 'DONNA'RE'.

 

14 t/m 29 augustus

 

Dinsdag t/m donderdag 20u

Vrijdag & zaterdag 16u en 20u

Vrijdag 14 augustus alleen om 20u

 

Duur: 65 min

 

€6 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de voorstellingslocatie, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. Als je voor- of achteraf iets gaat drinken in de bar, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit. 
 

Iconen

drinken

_drinken

Luisterondersteuning

_luisterondersteuning

Audiodescriptie

_audiodescriptie
Company NOI Website