Overslaan en naar de inhoud gaan

Cirk Fabrik

Cirk Fabrik
Inhoud

Herfstpret van 2 t/m 6 november op de Zomerfabriek 

Zomeren tijdens de herfstvakantie? Waarom niet! Vijf dagen lang bouwen we de Zomerfabriek om tot Cirk Fabrik. Met op het programma: alle gratis circusvoorstellingen die we planden op de Zomerbar, aangevuld met een knotsgek dans- en circuskamp voor kinderen. Maar ook Circus Ronaldo slaat met Cinema Malfait hun filmbarak weer op. 

Warme vuurtjes, betoverende circusvoorstellingen en een Zomersfeer zoals we die allemaal kennen: het belooft een knusse en gezellige week te worden voor jong en oud. Elke dag feest! 

 

Gratis circusvoorstellingen voor iedereen

Een razendsnelle circus-rollerderby van Les Patineurs, een 5 uur lange hypnotiserende muizenvallenact van acrobaat Bert Vanden Berghe en het clowneske NIETS van die.f. Liever zelf vliegen in de trapeze van Ell Circo D’ell Fuego of met je bubbel hangen in de spacenetten van Lyapunov? Beleef het allemaal! Daarbovenop geeft Moving Forward Dance C° een urban performance om U tegen te zeggen met NA.  

Maak je eigen circusreis of hang gezellig rond op Cirk Fabrik. Even pauzeren? Geniet van een heerlijk hapje en drankje in onze gezellige tent en verwarm je aan een van onze vuurkorven. 

 

Dans&Cirk-kamp voor kinderen

Kinderen van 6 tot 12 jaar beleven de tijd van hun leven op het Dans&Cirk-kamp. De ervaren coaches van dans!Apen (Antwerpen Danst) en Ell Circo D’ell Fuego nemen ze mee op knettergek dans- en circusavontuur vol muziek, acro en plezier! We toveren onze dansstudio 5 dagen lang om tot een wonderlijke pretplek, met elke dag een gevarieerd programma.

Inschrijven kan per dag, voor meerdere dagen of de hele week. Tickets voor het Dans&Cirk-kamp zijn te koop via deze pagina en op 03 224 85 39.

 

Circus Ronaldo: Cinema Malfait

Op het gras onder de bomen zet Circus Ronaldo hun Cinema Malfait barak op voor ‘De Magneet Man’, een tragikomedie van Gust Van den Berghe. De film toont de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Tickets voor Cinema Malfait, te zien van 2 tot en met 5 november, zijn verkrijgbaar via deze pagina en op 03 224 85 39. 

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Van 2 t/m 6 november 

Van 14u tot 22u

Omdat we maar een maximum aantal bezoekers op de Zomerfabriek kunnen toelaten, kan het zijn dat je even moet wachten om het terrein te betreden. 

 

Vanaf 14u kan je bij onze bar gezellig iets drinken aan één van onze vuurkorven. Voor de grote en kleine honger ga je langs bij onze resto, uitgebaat door KORI.

 

Openbaar vervoer
Bus 20, 38, 51 en 420: halte Berchem station + 10 min wandelen
Bus 20, 30: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 11: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 4, 9, 11: halte Berchem station + 10 min wandelen
Trein: halte Berchem station + 10 min wandelen

 

Fiets
We voorzien fietsenstallingen 

 

Auto
Betaald parkeren kan op de hoek van de Vlijtstraat en de Binnensingel (door de werken beperkt plaats)

 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op Cirk Fabrik, tijdens de voorstellingen en bij het weggaan. Als je iets gaat drinken in onze bar, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit. Cirk Fabrik wordt georganiseerd volgens de meest actuele veiligheidsmaatregelen. Meer info over veiligheid op ons festival vind je hier.  

Iconen