Cinema Urbana: La Civil

Afbeelding

In Noord-Mexico wordt Laura, de tienerdochter van Cielo, ontvoerd door een kartel. Cielo betaalt braaf het losgeld, maar krijgt haar dochter niet terug. Als blijkt dat ze van de overheid geen hulp moet verwachten, neemt Cielo het recht in eigen handen. Van huisvrouw ontpopt ze zich tot wraakzuchtige militante. Zo raakt Cielo verstrikt  in een vicieuze cirkel van geweld.

 

Een uitdagende en authentieke thriller die door zijn rauwe intensiteit (Teodora Ana Mihai heeft een achtergrond als documentairemaakster) en hypnotiserende toon regelrecht naar de keel grijpt. Een explosief mengsel van stijlen, invalshoeken, blutsen en builen.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Een sterk verhaal over moederliefde en terugvechten

 

19 augustus

Om 22u

 

Speelduur: 140 minuten


Neem een eigen stoeltje of kussen mee en installeer je onder de sterrenhemel

 

Kortfilm: Ego Echo - Ezra Belgrado (7 minuten)

Echoënd door de kamer, als een rimpeling in het water, blijft een ego in het gevoelige lichaam hangen. Verstopt. Verdwenen. Terwijl een persoon twijfelt tussen de behoefte om erbij te horen en de kans om verder te gaan, ontvouwt zich een moment van stil ontwaken. De kijker wordt uitgenodigd de film als een zintuiglijke ervaring te ondergaan en deze te laten nazinderen in het lichaam zoals een echo.

Logo Breedbeeld

 

Locatie
Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding