Herinneringen gezocht: 25 jaar ZvA

Zomer van Antwerpen viert in 2019 haar 25e editie! In de afgelopen jaren heeft het festival veel mooie voorstellingen en gezelschappen mogen begroeten op talloze onverwachte locaties in Antwerpen. Voorstellingen die ongetwijfeld het een en het ander hebben losgemaakt bij ons publiek. Daarom lanceren we een open oproep waarin we je vragen om jouw leukste/fijnste/ontroerendste herinnering met ons te delen. Bijvoorbeeld die ene fantastische voorstelling op die wonderschone locatie, een zwoele zomeravond op de Zomerbar of misschien wel een fenomenaal concert bij jou op het plein tijdens Muziek in de Wijk... Heb jij een verhaal, foto's of misschien zelfs video? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij verzamelen al het materiaal in ons interactieve archief dat 28 mei online gaat.

Wil je nog eens door de afgelopen edities scrollen? Bekijk dan hier een overzicht van de voorstellingen, concerten en andere projecten geordend per jaar

Heb je vragen over het archief of over 25 jaar Zomer van Antwerpen, mail ze naar archief@zva.be

Je mailadres wordt enkel gebruikt in het kader van jouw herinnering aan 25 jaar Zomer van Antwerpen.
Heb jij nog foto's of videos van voorgaande edities die je graag met ons zou willen delen? Je kan ze hier uploaden. Let op: maximaal 15MB per bestand. Heb je grotere bestanden die je wil toezenden? Stuur ze via bv Wetransfer naar archief@zva.be. Vergeet daarbij niet om duidelijk jouw naam en de naam van het project in het bestand te zetten.
We verzamelen herinneringen aan 25 jaar Zomer van Antwerpen om deze te gebruiken in ons online archief: het archief komt 28 mei online. Hieraan gekoppeld zullen we een aantal herinneringen uitlichten in onze online communicatiekanalen als Facebook en Instagram. Mochten we jouw herinnering hiervoor selecteren, zullen we je hierover op voorhand contacteren.
Mogen we contact met je opnemen als we vragen hebben over je herinnering of als we je herinnering zouden willen publiceren op onze website of via onze social media kanalen?