Futur Drei (No Hard Feelings)

Afbeelding

Met strak t-shirt en peroxide blonde haar duikt Parvis enthousiast in het nachtleven van de stad, inclusief alcohol, raves en booty calls. Veroordeeld tot gemeenschapswerk als tolk, wordt hij in het opvanghuis argwanend bekeken - zijn die gay maniertjes van hem niet besmettelijk? Hij leert er Amon en Banafshe kennen, een broer en zus die uit Iran zijn gevlucht en sindsdien enkel nog elkaar hebben.

 

Een semi-biografisch verhaal over een intense eerste liefde tussen jonge mensen, worstelend met tegenstrijdige gevoelens: vreemdeling in het land waar je woont, kampend met homofobie, racisme en de wanhopige strijd voor een verblijfsvergunning.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Intense eerste liefde, worstelend met tegenstrijdige gevoelens

 

11 augustus

Om 22u

 

Speelduur: 89 minuten


Neem een eigen stoeltje of kussen mee en installeer je onder de sterrenhemel

 

Kortfilm: High Jump - Lennert Madou (12 minuten)

In een afgelegen dorpje woont de jeugdige Otto. Hij vult zijn dagen in het gezelschap van zijn twee beste vrienden. Toch kamt Otto met een voortdurend gemis. Zijn liefje, Casimir - een professioneel danser, woont sinds een tijdje duizend kilometer verder voor het uitbouwen van zijn danscarrière. Otto vindt troost in de bewegingen van zijn liefje en gaat met zijn eigen lichaam op zoek naar een manier om te vechten tegen de dagelijkse afstand.

 

BB

Locatie
Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding