Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
MartHa!tentatief
Jaouad Alloul

De Meisje

De Meisje - MartHa!tentatief & Jaouad Allou - Foto: Jimmy Kets

Jaouad Alloul voelde zich verscheurd toen hij opgroeide. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn: hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing. Elke morgen was alles nog altijd zoals het was.

Op twintigjarige leeftijd trok hij de deur van zijn kinderjaren achter zich dicht en stapte hij een nieuwe wereld in. Weg van huis, weg van God. Op zoek naar zichzelf.

De Meisje is een aangrijpende monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.

Jaouad speelt op een rond podium, midden op het Theaterplein. Je neemt plaats op één van de stoelen die rondom staan opgesteld. Via een koptelefoon kruipt dit meeslepende levensverhaal nog meer onder je huid. Jaouad vertelt in openlucht, neem een trui mee voor als het frisser wordt. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Toegang
Tickets
Samenvatting

Dit event is afgelopen. 

 

8 t/m 13 oktober
Niet op 11 oktober 
20u

 

Duur: 70 min

 

€6

 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de voorstellingslocatie, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. Als je voor- of achteraf iets gaat drinken in het Geluk, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit. 
In het kader van contact tracing vragen we naar de naam, adres en telefoonnummer/emailadres van elke bezoeker. We vragen deze gegevens bij het binnengaan van elke locatie. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden. Lees hier meer over onze veiligheidsmaatregelen. 

 

Openbaar vervoer 
Bus 20, 21, 32, 191 halte Antwerpen Rubenslei + 7 min wandelen
Tram 1, 10 halte Antwerpen Stadspark + 2 min wandelen 
Tram 4,7 halte Antwerpen Nationale Bank + 7 min wandelen 
Tram 3, 5, 9, 15 halte Antwerpen Meir Metro + 10 min wandelen
Trein, station Antwerpen-Centraal + 15 min wandelen

 

Fiets 
Er is een fietsenstalling
Dichtstbijzijnde Velo station: Velo 037 -  Theater, Velo 023 - Rubenshuis 

 

Locatie
MartHa!tentatiefFacebookWebsite
Jaouad AlloulFacebook