Overslaan en naar de inhoud gaan

Dans&Cirk-kamp voor het 4e, 5e en 6e leerjaar - Geannuleerd

Dans&Cirk-kamp voor het 4e, 5e en 6e leerjaar

UPDATE 30 oktober: het Dans&Cirk-kamp werd geannuleerd, je leest er hier meer over

____

DANS&CIRK-KAMP voor kinderen uit het 4e, 5e en 6e leerjaar 

Beleef een knotsgek dans- en circusavontuur tijdens onze herfstkampen! 

Voor iedereen die in het 4e, 5e en 6e leerjaar zit. Zit je kind in het 1e, 2e of 3e leerjaar? Bestel dan hier je tickets voor het kamp. We werken elke dag met twee groepen: het programma is aangepast naar leeftijd. 

Laat je deze herfstvakantie verrassen door een knettergek dans- en circuskamp vol muziek, acro, plezier en vriendschap op de Zomerfabriek. De ervaren coaches van dansA!pen (Antwerpen Danst) en Ell Circo D’ell Fuego nemen je mee op avontuur en leren je de zotste dans- en circusmoves om mee naar huis te nemen!

Wat ga je doen? 
In de voormiddag krijg je een les sierlijk ballet, coole hedendaagse, funky jazz en urban dans of improviseer je erop los met onze dansA!pen-coaches. Samen met Ell Circo D’ell Fuego stap je op een ton, roetsj je langs een kabel of leer je trucjes op een bal. Hang mee ondersteboven en gooi je benen los!  

In de namiddag ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd in de ochtend. Een flitsende videoclip, overdonderende circusinstallatie, zelfverzonnen dansshow, knotsgekke dans-fotoshoot of stopmotion filmpje? Alles kan! 

Hoe vaak kan je komen?
We maken er de hele week een creatief labo van en zorgen elke dag voor een gevarieerd programma. Je kan je per dag inschrijven, meerdere dagen of de hele week.

Ongeveer een week voor het kamp begint, krijg je een mail met de praktische info en veiligheidsmaatregelen. 

Samenvatting

UPDATE 30 oktober: het Dans&Cirk-kamp werd geannuleerd, je leest er hier meer over


Van 2 t/m 6 november 
9u-16u

 

Voor iedereen uit het 4e, 5e en 6e leerjaar. Zit je kind in het 1e, 2e of 3e leerjaar? Bestel dan hier je tickets voor het kamp. Het programma is aangepast naar leeftijd.  
 

€40 per dag. Je kan je kind voor één dag, meerdere dagen of de hele week inschrijven. In deze prijs zijn geen maaltijden inbegrepen, kinderen nemen zelf een lunchpakket mee.  
 

Heb je een A-Kaart met Kansentarief? Dan kan je voor €5 per dag naar het kamp. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket kopen. Deze tickets zijn enkel telefonisch te verkrijgen: bel hiervoor naar 03 224 85 39.
 

Indien je graag gebruik maakt van de voorbewaking van 8u tot 9u en/of de nabewaking van 16u tot 17u, stuur dan een mailtje naar info@dansapen.be met 'Dans&Cirk-kamp' als onderwerp. 

 

De kampen worden georganiseerd volgens de meest actuele veiligheidsmaatregelen. We vragen de ouders om bij het afzetten en ophalen van de kinderen een mondmasker te dragen en zich te houden aan de veiligheidsmaatregelen die gelden op Cirk Fabrik. Heb je al vragen over de veiligheidsmaatregelen die genomen worden tijdens de kampen voor de kinderen? Stuur een mail met je vraag naar info@dansapen.be.

 

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886