Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
dans!Apen (Antwerpen Danst)
Ell Circo D'ell Fuego

Dans&Cirk-kamp

Dans&Cirk-kamp

DANS&CIRK-KAMP

Goed nieuws: ondanks de nieuwe maatregelen van 27/10/2020 kan het Dans&Cirk-kamp doorgaan zoals gepland!

Beleef een knotsgek dans- en circusavontuur tijdens onze herfstkampen! 

Voor iedereen tussen 6-12 jaar 

Laat je deze herfstvakantie verrassen door een knettergek dans- en circuskamp vol muziek, acro, plezier en vriendschap op de Zomerfabriek. De ervaren coaches van dansA!pen (Antwerpen Danst) en Ell Circo D’ell Fuego nemen je mee op avontuur en leren je de zotste dans- en circusmoves om mee naar huis te nemen! 

In de voormiddag krijg je een les sierlijk ballet, coole hedendaagse, funky jazz en urban dans of improviseer je erop los met onze dansA!pen-coaches. Samen met Ell Circo D’ell Fuego stap je op een ton, roetsj je langs een kabel of leer je trucjes op een bal. Hang mee ondersteboven en gooi je benen los!  

In de namiddag ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd in de ochtend. Een flitsende videoclip, overdonderende circusinstallatie, zelfverzonnen dansshow, knotsgekke dans-fotoshoot of stopmotion filmpje? Alles kan! 

We maken er de hele week een creatief labo van en zorgen elke dag voor een gevarieerd programma. Elke dag werken we met 2 groepen: een groep van het 1e, 2e en 3e leerjaar en een groep van het 4e, 5e, en 6e leerjaar, het programma is aangepast naar leeftijd. Je kan je per dag inschrijven, meerdere dagen of de hele week. Ongeveer een week voor het kamp begint, krijg je een mail met de praktische info en veiligheidsmaatregelen. 

 

Samenvatting

Goed nieuws: ondanks de nieuwe maatregelen van 27/10/2020 kan het Dans&Cirk-kamp doorgaan zoals gepland!

Van 2 t/m 6 november 
9u-16u
 

Indien je graag gebruik maakt van de voorbewaking van 8u tot 9u en/of de nabewaking van 16u tot 17u, stuur dan een mailtje naar info@dansapen.be met 'Dans&Cirk-kamp' als onderwerp.


Tickets kosten €40 per dag. Je kan je kind voor één dag, meerdere dagen of de hele week inschrijven. In deze prijs zijn geen maaltijden inbegrepen, kinderen nemen zelf een lunchpakket mee.  

 

Heb je een A-Kaart met Kansentarief? Dan kan je voor €5 per dag naar het kamp. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket kopen. Deze tickets zijn enkel telefonisch te verkrijgen: bel hiervoor naar 03 224 85 39.

 

Tijdens de kampen werken we met twee groepen: 

 - Groep 1 voor kinderen van het 1e, 2e en 3e leerjaar: bestel hier je tickets 

 - Groep 2 voor kinderen van het 4e, 5e en 6e leerjaar: bestel hier je tickets 

Kijk goed na voor welke leeftijdscategorie je tickets koopt, het programma is aangepast naar leeftijd.

 

De kampen worden georganiseerd volgens de meest actuele veiligheidsmaatregelen. We vragen de ouders om bij het afzetten en ophalen van de kinderen een mondmasker te dragen en zich te houden aan de veiligheidsmaatregelen die gelden op Cirk Fabrik. Heb je al vragen over de veiligheidsmaatregelen die genomen worden tijdens de kampen voor de kinderen? Stuur een mail naar info@dansapen.be.

 

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886

dans!Apen (Antwerpen Danst)FacebookWebsite
Ell Circo D'ell FuegoFacebookWebsite