ZOMERBIBLIOTHEEK

Zomerbar en circus
GRATIS

26 juni t/m 3 sep.
dagelijks 14u tot 20u

OPENBAAR VERVOER:
o Halte MAS: Tram 7 + 15 min. wandelen
o Halte Cadixstraat: Bus 1, 13 + 20 minuten wandelen

Locatie: 
Zomerbar, Sloepenweg
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau2

ZOMERBIBLIOTHEEK

Comp.Marius

Lezen is reizen in je hoofd. En het is nog fijner met je voeten in het zand. De ZOMERBIBLIOTHEEK op het terrein van de ZOMERBAR is een zalige plek voor kinderen. Voor de kleintjes zijn er prentenboeken en audioboeken. Voor de grotere kinderen liggen er stapels mooie, gekke en spannende verhalen te wachten om gelezen te worden. De ouders vinden er de mooiste jeugdherinneringen. Wil je liever voorgelezen worden? Elke dag neemt een verteller je mee naar een andere wereld. Als je meer van knutselen houdt, kan je drie keer per week terecht bij de boekenboefjes.

 

boekenboefjes: wo, za en zo 16u - 17u

voorlezen: elke dag 17u - 18u

 

www.marius.be

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be