Zomerbar en circus

Zomerbar en circus

 

De Zomerbar, een verloren stukje rust in de stad. Overdag en ’s avonds ben je hier aan het juiste adres voor een instant vakantiegevoel. Alleen, met vrienden of de hele familie. Hier vlij je je ongegeneerd in een strandstoel of hangmat om weg te dromen in de zon of in de schaduw van de bomen of de parasols.

 

Aan het zomerstrand liggen de petanqueballen klaar en in onze bar vind je de lekkerste fairtrade-fruitsappen, de goedkoopste cava van ’t stad en heerlijke cocktails. Wie de honger voelt knagen, kan terecht in de resto voor heerlijke gerechten aan een eerlijke prijs.

 

Kinderen hebben plaats genoeg om zich te verstoppen tussen de bomen of zich uit te leven in de speeltuin. Verlang je naar een rustig moment, pak dan gewoon een boek uit de Zomerbibliotheek. Je vindt de Zomerbar aan de Sloepenweg, in de bocht van de Schelde met in de verte de lichtjes van de haven. Romantischer kan het bijna niet.

 

De Zomerbar is tegelijkertijd ook onze circusplek, met het mooiste circus van het moment uit België en ver daarbuiten.

 

Meer informatie over het programma vind je eind mei op deze website en in de brochure. Like ons op facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen enkele belangrijke info te missen.