Zeven tips voor de start van de kaartverkoop!

Wij kunnen ook haast niet wachten op die mooie zomer en staan te popelen om al die fijne artiesten en jullie, ons fantastische publiek, te ontvangen. Maar first things first: de kaartverkoop start zaterdag 2 juni om 10u. Net als vorig jaar is de balieverkoop op locatie van de Zomerfabriek vervangen door online verkoop via www.zva.be en telefonische verkoop op +32 (0)3 50 20 777. 


Een goed begin is het halve werk, dus hierbij een paar tips die je helpen de kaartverkoop zo soepel mogelijk door te komen.  


1) neem een duik in het programma op www.zva.be of in onze brochure. Niets zo verfrissend als al die fantastische voorstellingen die van 15 juni tot en met 2 september op verschillende locaties in Antwerpen te zien zullen zijn.

 

2) bepaal de data en tijden waarop je de voorstellingen zou willen bezoeken. Sommige voorstellingen spelen meerdere keren per dag.

 

3) bestel je online? Check of je login-gegevens op ons ticketingplatform nog actueel  zijn via deze link. Vraag bijvoorbeeld nu al je wachtwoord opnieuw op als je dit niet meer weet of, indien je nog niet eerder tickets bestelde, maak een nieuwe kaartverkoopaccount aan.

 

4) op zaterdag 2 juni: zet de Muziek in de Wijk playlist aan om in de juiste sfeer te komen.

 

5) bestel je online? Ga op 2 juni 10u naar www.zva.be  Doe de voorstellingen die je wil zien in je winkelmandje. Log in met je eerder opgevraagde login-gegevens (zie stap 3) Compleet? Klik dan op ‘Bestellen’. Vervolgens krijg je nog een laatste controle-pagina met een overzicht van je bestelling. Selecteer de betaalwijze die je zou willen gebruiken. Indien ok, klik op ‘Klik hier om af te rekenen’. Opgelet: na deze stap kan je niet meer terugkeren naar je bestelling. Controleer dus goed of je de juiste betaalwijze hebt aangeduid.


Je belandt vervolgens in betaalomgeving Mollie. Reken af, je ontvangt een bevestigingsmail met je tickets in je inbox. Je vindt in die mail ook een link naar mobiele tickets om op je smartphone te downloaden.

 

6) bestel je telefonisch? Bel op 2 juni 10u naar +32 (0)3 50 20 777. Daar zit een team van vriendelijke ticketmedewerkers voor je klaar om je bestelling aan te nemen. Raak je niet ineens binnen? Probeer het nog eens, we zitten tot 20u voor je klaar. Hou een overzicht van je gewenste bestelling bij de hand. Nadat de ticketmedewerker met je de bestelling heeft overlopen, ontvang je een betalingsverzoek per mail in je inbox. Zodra je deze betaalt, ontvang je je tickets per mail. Bestel je telefonisch en heb je geen mailadres? Dan ontvang je je tickets per post.

 

7) Het grote verheugen kan beginnen! Meer informatie over onze ticketing, bijvoorbeeld over het aanbieden of vragen van tickets via Ticketswap, vind je hier.