In zeven stappen door de ticketverkoop: 8 juni om 10u

Pas op, daar komt de zomer! En hoe: we trappen hem in gang met de start van de ticketverkoop op zaterdag 8 juni om 10u. Net als voorgaande jaren is de balieverkoop op de Zomerfabriek vervangen door online verkoop via deze website en telefonische verkoop op +32 (0)3 50 20 777. 

Met veel plezier loodsen we je in zeven heldere stappen door de ticketverkoop heen!  

1) neem een duik in het online programma of in onze brochure. Niets zo verfrissend als al die fantastische voorstellingen die van 21 juni tot en met 1 september op verschillende locaties in Antwerpen te zien zullen zijn.

2) bepaal de data en tijden waarop je de voorstellingen zou willen bezoeken. Sommige voorstellingen spelen meerdere keren per dag.

3) bestel je online? Check of je login-gegevens op ons ticketingplatform nog actueel zijn via deze link. Vraag bijvoorbeeld nu al je wachtwoord opnieuw op als je dit niet meer weet of, indien je nog niet eerder tickets bestelde, maak een nieuwe kaartverkoopaccount aan.

4) doe op 8 juni alvast een klein vreugdedansje met de Muziek in de Wijk playlist 

5) bestel je online? Ga op 8 juni 10u naar www.zva.be  Doe de voorstellingen die je wil zien in je winkelmandje. Log in met je eerder opgevraagde login-gegevens (zie stap 3) Compleet? Klik dan op ‘Bestellen’. Vervolgens krijg je nog een laatste controle-pagina met een overzicht van je bestelling. Je hebt hierna de mogelijkheid om een donatie achter te laten in het kader van 'Zomer voor Iedereen'. Daarmee maak je het mogelijk om anderen, die net iets minder hebben, met grote korting naar onze circusvoorstellingen te laten gaan. Selecteer hierna de betaalwijze die je zou willen gebruiken. Indien ok, klik op ‘Klik hier om af te rekenen’. Opgelet: na deze stap kan je niet meer terugkeren naar je bestelling. Controleer dus goed of je de juiste betaalwijze hebt aangeduid. Je belandt vervolgens in betaalomgeving Mollie. Reken af, je ontvangt een bevestigingsmail met je tickets in je inbox. Je vindt in die mail ook een link naar mobiele tickets om op je smartphone te downloaden.

6) bestel je telefonisch? Bel op 8 juni 10u naar +32 (0)3 50 20 777. Daar zit een team van vriendelijke ticketmedewerkers voor je klaar om je bestelling aan te nemen. Raak je niet ineens binnen? Probeer het nog eens, we zitten op 8 en 9 juni tot 20u voor je klaar en ook de dagen erna blijft het mogelijk om telefonisch te bestellen. Hou een overzicht van je gewenste bestelling bij de hand. Nadat de ticketmedewerker met je de bestelling heeft overlopen, ontvang je een betalingsverzoek per mail in je inbox. Zodra je deze betaalt, ontvang je je tickets per mail. Bestel je telefonisch en heb je geen mailadres? Dan ontvang je je tickets per post. Ben je in het bezit van een A-Kaart met Kansentarief en wil je circus-tickets kopen met korting? Hou je kaart bij de hand, de ticketmedewerkers vragen ter verificatie een aantal gegevens. 

7) heel veel plezier met je tickets, tot op de zomer! Meer informatie over onze ticketing, bijvoorbeeld over het aanbieden of vragen van tickets via Ticketswap, vind je hier.