YOYOGI

Theater en meer
GRATIS

zondag 6, 13, 20, 27 aug.

OPENBAAR VERVOER:
o Halte Mestputteke: Tram 24, Bus 31, 33, 420, 421, 422, 423
o Halte Ruggeveld : Tram 5, 10, Bus 410, 411, 412, 414
o Halte Van Riel: Tram 8, 10

Locatie: 
Provinciaal Groendomein Rivierenhof, aan het kasteel
toegankelijkheid
spraakniveau1

YOYOGI

Koen De Preter

Op zomerse zondagen toveren we het Provinciaal Groendomein Rivierenhof om tot een creatieve plek vol dans, muziek, sport en spel.

 

Choreograaf Koen De Preter nodigt je uit om je kunsten te tonen en plezier te maken. Kom met je muziekgroepje langs en speel het concert van je leven op de Do It Yourself Stage: plug in and play!

 

Wil je liever je danskunsten oefenen of je pilatesmatje bovenhalen? Er is plaats zat! Ook deze keer zijn er talloze gratis workshops, van acro-contactyoga tot zwerkbal. Verder zijn er miniconcerten en pop-upperformances van dansers en theatermakers. Je kan spelmateriaal lenen, en ook de parkpiano staat er weer.

 

www.koendepreter.com

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

Concept: Koen De Preter

Productieleiding: Sarah Ivens

Techniek: Klaas Trekker

Zakelijke leiding: Lenneke Rasschaert

Een productie van: Koen De Preter

Met dank aan: ccBe