Wat nu na de zomer? Voorstellingen op tournee!

Heb je een voorstelling gemist omdat je op vakantie was? Niet getreurd! Voor veel van de voorstellingen houdt het leven niet op na juli en augustus. We geven je dan ook graag aankomende speelmomenten mee, voor zover ze al bekend zijn.  

Witlof from Syria - Sien Vanmaele
Na haar lange speelreeks op Zomer van Antwerpen neemt Sien een kleine pauze, maar eind september staat ze er weer met ‘Witlof from Syria’ op het LOVE AT FIRST SIGHT III festival in De Studio van 21 t/m 23 september en tijdens de Week van de Smaak in CC Berchem op 23 & 24 november. Meer info op de website van Sien.

Het Bezoek - De Roovers
Vanaf 6 oktober speelt ‘Het Bezoek’ in Vlaamse theaters. Deze zaalversie gaat die dag in première in CC Mortsel. Kijk hier voor een overzicht van de speelplekken. 

£¥€$ - Ontroerend Goed
Meespelen met ‘£¥€$’ kan op 22 september in Kortrijk, 27 september in Waregem, 12 oktober in Zaventem, 18 oktober in Brugge en op een aantal andere locaties in het land. Maar ook Duitsland, Nederland, Frankrijk, China staan op de agenda van deze formidabele voorstelling. Kortom: werelddominatie! De volledige speellijst vind je hier

The Generosity of Dorcas - Troubleyn/Jan Fabre
Matteo Sedda danst zich van 5 t/m 8 december 2018 in een trance in het Toneelhuis in Antwerpen. Aankomend seizoen is de voorstelling regelmatig in binnen- en buitenland te zien: hou hiervoor de agenda van Troubleyn/Jan Fabre in de gaten. 

Dans ton coeur - Akoreacro
De bende van Akoreacro zit momenteel in Tsjechië maar staat in september/oktober wat dichterbij met twee speelmomenten in Frankrijk. Hou voor hun agenda de Facebook pagina van het gezelschap in de gaten. 

Famille Choisie - Carré Curieux
De vier broers van Carré Curieux staan nog tot eind september met hun voorstelling in Italië, doen daarna een rondje Frankrijk om vervolgens van 4 tot en met 6 januari hun tent op te slaan in Brugge. Hun touragenda vind je hier terug

Saison de cirque - Cirque Aïtal
Victor, Kati en hun gevolg hebben tot begin januari hun agenda vol staan met speellocaties in Frankrijk. Voor iedereen die deze voorstelling vol rock & roll gemist heeft en niet op een paar kilometer rijden kijkt: hier vind je hun agenda voor de aankomende periode. 

Arquitectura de Fira - Antigua i Barbuda
De doldwaze Catalaanse kermis ‘Arquitectura de Fira’ is weer terug naar het zuiden vertrokken. Voor de overwinteraars onder jullie: 21, 22 en 23 september staan ze op het festival La Mercè in Barcelona. In januari 2019 nemen ze hun Danser mee naar Chili voor het Santiago de Mil festival.

Titus - Theater Froefroe & Compagnie Lodewijk/Louis
‘Titus’ gaat even in winterslaap maar hou in het najaar van 2019 je ogen open, want dan zullen hij en zijn companen vermoedelijk weer wraaklustig in het rond touren. In de tussentijd kan je van 7 t/m 23 september al gaan kijken naar Tropoi XXL, een de-luxe herneming met van dit muzikale verhaal van Castiglio in het kader van Antwerpen Barok, nu met extra groot orkest!

De Mooiste Tijd Van Ons Leven - Maarten Westra Hoekzema & Wannes Cappelle
Op een re-run van ‘De Mooiste Tijd Van Ons Leven’ moet je nog even wachten: er zijn plannen voor volgend jaar en de data volgen snel. In de tussentijd kan je op 26 oktober in CC Berchem al gaan kijken naar ‘Tired of being young’, een voorstelling van Maarten Westra Hoekzema die nauw aansluit bij het thema van ‘De Mooiste Tijd Van Ons Leven’. 

Je sens la terre bouger. Of course the air is full of it - Cirque Barbette
De knotsgekke balanceerders van Cirque Barbette bergen hun schommels even op maar zullen vanaf het voorjaar 2019 weer naar buiten komen. Hou hiervoor hun website in de gaten.

Turning Point - Let’s Go Urban
Voorlopig staan er nog geen nieuwe data voor ‘Turning Point’ op de agenda. Hou de Facebookpagina van Let’s Go Urban in de gaten voor toekomstige optredens, want deze powergeneratie zit zeker niet stil. 5 september starten ze weer met hun jaarwerking op hun nieuwe locatie, iedereen is welkom op de opening!

My dear, my dearest dust - Moonstein
Voor een bezoek aan de wonderlijke wereld van Moonstein ga je nog even moeten wachten. In 2019 starten zij aan een vervolg van ‘My dear, my dearest dust’.

Liefste - SkaGen & Clara van den Broek
Nadat de put in Ekeren werd dichtgegooid, is het even rustpauze voor Clara en consorten. Ze hebben beloofd het ons te laten weten als ze weer op tournee gaan! Meer informatie over SkaGen en hun andere voorstellingen vind je op hun website.