Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zomer van Antwerpen? Da's van 15 juni tot en met 2 september 2018 een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties. Elk jaar kunnen we rekenen op een tweehonderdtal fantastische vrijwilligers om de Zomer mee te realiseren. 

Momenteel is de inschrijvingsperiode voor vrijwilligerswerk afgesloten, je kan je nog wel op de wachtlijst plaatsen door een mailtje te sturen naar julie@zva.be. We nemen dan contact met je op indien er een plekje vrijkomt.

 Wat bieden we? 

° Een crew t-shirt van Zomer van Antwerpen
° Werkzaamheden passend bij jouw interesses en capaciteiten
° De vrijwilligersbrunch tijdens het festival
° Uitnodigingen voor try-outs 
° Jetons voor gewerkte shifts, deze kan je inwisselen voor drankjes bij de verschillende bars
° Een spectaculair eindfeest
° Door het jaar heen ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en verwelkomen we je op onze vrijwilligerscafé's en de jaarlijkse uitstap 
° Een gezellig festival en oneindig veel dankbaarheid

Wat vragen we?
° Enthousiasme, betrokkenheid en inzet
° Beschikbaarheid voor enkele shifts in aanloop naar en/of tijdens het festival. We zoeken helpende handen vanaf april tot half september.

Je vindt een uitgebreide versie van wat we vragen en aanbieden in ons Vrijwilligersprogramma.

Als je een speciaal statuut hebt (bv. werkzoekende, in ziekteverlof, in een procedure voor een verblijfs- en/ of werkvergunning,..) kan je op de website van vrijwilligerswerk.be al eens kijken wat je kan doen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar zomer@zva.be of bel naar 03 224 85 20 

Werk je voor een organisatie die mensen coacht op weg naar vrijwilligerswerk? Contacteer Samuel Pinillos op samuel@zva.be om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.