Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zomer van Antwerpen? Da's twee maanden lang een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties. Elk jaar kunnen we rekenen op een tweehonderdtal fantastische vrijwilligers om de Zomer mee te realiseren. 

In het voorjaar organiseren we weer een Vrijwilligerscafé, waar je welkom bent voor een drankje en een babbel. Vrijwilligers van afgelopen jaar en de medewerkers van Zomer van Antwerpen vertellen je graag wat vrijwilliger zijn bij ons nu eigenlijk inhoud. De inschrijvingsperiode voor vrijwilligerswerk bij ZvA 2019 start hierna, maar je kan je via onderstaand formulier al opgeven als geïnteresseerde. Dan nemen we contact met je op.  

Werk je voor een organisatie die mensen coacht op weg naar vrijwilligerswerk en zou je willen kijken wat we voor het festival van 2019 voor elkaar zouden kunnen betekenen? Contacteer Samuel Pinillos op samuel@zva.be

 Wat bieden we?
° Een crew t-shirt van Zomer van Antwerpen
° Werkzaamheden passend bij jouw interesses en capaciteiten
° De vrijwilligersbrunch tijdens het festival
° Uitnodigingen voor try-outs 
° Jetons voor gewerkte shifts, deze kan je inwisselen voor drankjes bij de verschillende bars
° Een spectaculair eindfeest
° Door het jaar heen ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en verwelkomen we je op onze vrijwilligerscafé's en de jaarlijkse uitstap 
° Een gezellig festival en oneindig veel dankbaarheid

Wat vragen we?
° Enthousiasme, betrokkenheid en inzet
° Beschikbaarheid voor enkele shifts in aanloop naar en/of tijdens het festival. We zoeken helpende handen vanaf april tot half september.

Je vindt een uitgebreide versie van wat we vragen en aanbieden in ons Vrijwilligersprogramma.

Als je een speciaal statuut hebt (bv. werkzoekende, in ziekteverlof, in een procedure voor een verblijfs- en/ of werkvergunning,..) kan je op de website van vrijwilligerswerk.be al eens kijken wat je kan doen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar zomer@zva.be of bel naar 03 224 85 20