Vrijwilligers

Vrijwilligers

 

Zomer van Antwerpen? Da's van 15 juni tot en met 2 september 2018 een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties. Elk jaar kunnen we rekenen op een tweehonderdtal fantastische vrijwilligers om de Zomer mee te realiseren. Van publieksonthaal tot aan chauffeursdiensten: wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste handen en hoofden om er weer een prachtige zomer van te maken.

 

 Wat bieden we? 

° Een crew t-shirt van Zomer van Antwerpen
° Werkzaamheden passend bij jouw interesses en capaciteiten
° De vrijwilligersbrunch tijdens het festival
° Uitnodigingen voor try-outs 
° Jetons voor gewerkte shifts, deze kan je inwisselen voor drankjes bij de verschillende bars
° Een spectaculair eindfeest
° Door het jaar heen ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en verwelkomen we je op onze vrijwilligerscafé's en de jaarlijkse uitstap 
° Een gezellig festival en oneindig veel dankbaarheid

 

Wat vragen we?
° Enthousiasme, betrokkenheid en inzet
° Beschikbaarheid voor enkele shifts in aanloop naar en/of tijdens het festival. We zoeken helpende handen vanaf april tot half september.

 

Interesse in vrijwilligerswerk bij de Zomer van Antwerpen? Vul dan zeker onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Als je een speciaal statuut hebt (bv. werkzoekende, in ziekteverlof, in een procedure voor een verblijfs- en/ of werkvergunning,..) kan je op de website van vrijwilligerswerk.be al eens kijken wat je kan doen om in de zomermaanden als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

 

Lukt het je niet om het formulier in te vullen? Stuur dan een mailtje naar zomer@zva.be of bel naar 03 224 85 20 

 

Werk je voor een organisatie die mensen coacht op weg naar vrijwilligerswerk? Contacteer Samuel Pinillos op samuel@zva.be om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.