Vlotte start van de kaartverkoop: voor alles nog tickets te krijgen!

VLOTTE START VAN DE KAARTVERKOOP: VOOR ALLES NOG TICKETS TE KRIJGEN!

Na de start van de kaartverkoop voor de 24e editie deze zaterdag maken we alvast een tussentijdse balans op. De conclusie: Zomerfans kunnen nog naar hartenlust tickets bestellen.

Het is duidelijk dat jullie de weg hebben gevonden naar online bestellen: meer dan negentig procent van de aankopen gebeurde dit weekend via deze website. Een team van tien ticketmedewerkers zat klaar om de overige tien procent aan telefonische bestellingen aan te nemen. De extra maatregelen die dit jaar getroffen zijn om de online verkoop technisch soepel te laten te verlopen, hebben hun vruchten afgeworpen.​ Een greep uit jullie hartverwarmende reacties op onze Facebook-pagina:

“Geweldig geregeld dit jaar! Alles verliep enorm vlot. Schitterend gedaan”

“Nog nooit zo vlot tickets kunnen bestellen.” ​

“Het is mijn 20e zomer van Antwerpen dit jaar. Altijd weer spannend om tickets te bemachtigen. Het telefoneren vroeger had wel iets, urenlang proberen. Maar dit feilloze systeem is een geweldige vooruitgang. Nooit zo vlot besteld! Merci.”

En dan het beste nieuws: voor alle voorstellingen uit het programma zijn nog tickets te verkrijgen! Heb je je nog niet aan een duik in het programma gewaagd? Verwacht je aan een combinatie van gevestigde, internationaal befaamde gezelschappen en straffe jonge makers. De wereldpremière van ‘The Generosity of Dorcas’ van Troubleyn/Jan Fabre en de geroemde voorstelling ‘£¥€$’ van Ontroerend Goed staan er naast werk van jonge makers als het Antwerpse gezelschap Moonstein, dat met ‘My dear, my dearest dust.’ een vervolg van hun voorstelling uit 2016 neerzet.

Circusgezelschappen uit binnen- en buitenland sieren de affiche voor 2018. Zo staat het Franse topcircus AKOREACRO met de wereldpremière van ‘Dans ton coeur’ drie weken achtereen op de Zomerbar. Cirque Aïtal brengt in augustus een uitgebreid gezelschap van Russische acrobaten en zes paarden mee naar Antwerpen voor ‘Saison de cirque’.     

Je koopt je tickets gemakkelijk via het online programmaoverzicht  en telefonisch op +32 3 50 20 777 (regulier tarief, 4 t/m 24 juni: 10u - 18u, 25 juni t/m 2 september: 10u - 20u). Tickets overkopen van andere Zomerfans of zoekertjes plaatsen kan vanaf dit jaar op het online platform Ticketswap: www.ticketswap.com