Vacatures voor de 25e Zomer

Zomer van Antwerpen? Da’s van half juni tot begin september een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties, voor werkelijk iedereen. Om de komende festivaleditie (onze 25ste trouwens) onvergetelijk te maken, zoeken wij Zomerfans met goesting in avontuur. 

Vandaag lanceerden we de eerste lading verse vacatures voor tof volk in ons festival-team. In verschillende functies zoeken we ondersteuning op technisch, productioneel, en administratief vlak. Ben jij die topper of ken je iemand voor wie één van deze functies op het lijf geschreven is? Solliciteren kan tot en met 11 januari 2019, behalve voor de functie van technici/opbouwers, daarvoor zien we je motivatie graag op uiterlijk 6 januari binnenkomen. Een overzicht van de beschikbare vacatures vind je hier. 

Vanaf maart vind je hier de vacatures voor o.a. barpersoneel (jobstudenten) terug. Niet op zoek naar een job maar wil je tijdens de Zomer wel graag meewerken als vrijwilliger? Kijk dan hier voor meer informatie.