Tickets

Ticketinfo

 

Online:

Telefonisch:

  • tot 31 augustus van 10u tot 20u
  • op 078 05 40 50 (zonaal tarief)

Balie Zomerhuis:

  • Zomerbar, Sloepenweg
  • 26 juni tot 30 augustus
  • maandag, dinsdag 18u tot 21u30
  • woensdag tot zondag 14u tot 21u30

Hoe online bestellen?

 

Vanaf 10u ga je op deze website naar de voorstelling van je keuze. Daar klik je op TICKETS, je kiest de datum en het uur, en klikt op BESTELLEN. Je logt in met je e-mail en wachtwoord van vorig jaar, of klikt op WACHTWOORD VERGETEN. Daarmee kan je een nieuw wachtwoord aanmaken. Als je nog geen account hebt, kan je er daar een maken. 

 

Je komt terecht in de webshop en kiest daar het aantal tickets en kan je ze bestellen. Daarna heb je de keuze om verder te winkelen of om je bestelling af te ronden. Als je voor verder winkelen kiest, kom je weer op onze website terecht. Kies je voor afrekenen, dan kom je terecht op de betaalpagina.

 

Je tickets worden voor je vastgehouden tot je de bestelling afrondt of afbreekt, of totdat de gegeven tijd is verstreken. Hou dus ook zeker het klokje in je winkelmand in de gaten.

Maximum 8 tickets per voorstelling

Je kan voor elke voorstelling maximum 8 tickets bestellen. Op die manier kunnen we meer mensen de kans geven om tickets te kopen. Als je (nieuw samengesteld) gezin meer dan 8 personen telt, vragen we een schriftelijk bewijs van je gezinssamenstelling. (bv. trouwboekje, geboorteakte, identiteitskaarten...). Breng een kopie mee naar de Zomerbar of mail dit naar ticketing@zva.be als je telefonisch bestelt. Bij online bestellen kan je niet afwijken van de maximum 8 tickets per voorstelling.

Kinderen

Doorgaans programmeren we voorstellingen waar ook kinderen van kunnen genieten. Bij elke voorstelling wordt een minimumleeftijd aangegeven. Om misverstanden te vermijden vragen we je om dit goed na te kijken voor je bestelt. Soms zijn voorstellingen voor werkelijk alle leeftijden. Dan geldt dat tickets nodig zijn voor kinderen vanaf 1 jaar.

Wachtlijst

Een uur voor de voorstelling wordt ter plaatse een wachtlijst aangelegd. Een plaatsje op de lijst biedt geen garantie op een ticket, maar de kans is wel groot. Vooral bij voorstellingen met veel zitjes, zoals de circussen, maak je kans op een ticket.

Ticketmarkt

Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Koop tickets over van andere Zomerfans! Op de website zie je onder ticketmarkt voor welke voorstellingen er tickets in de aanbieding zijn. Of plaats zelf een zoekertje als je tickets zoekt of verkoopt. De ticketmarkt verschijnt vanaf juni op de website. De ticketmarkt komt maandag 12 juni online.

Betalingsmogelijkheden

Online en telefonische verkoop:
- Bancontact
- Kredietkaart
- KBC Mobile
- iDEAL

 

In het Zomerhuis kan je contant, met Bancontact of kredietkaart betalen.

 

Op alle andere locaties kan je enkel contant betalen.

 

Per telefonische of online bestelling worden € 2 transactiekosten gerekend.

E-tickets

Na ontvangst van je betaling krijg je je tickets via e-mail. Druk ze af (maximum 1 ticket per pagina) en breng ze mee naar de voorstelling, waar ze gescand worden. Tickets kunnen ook op je smartphone gescand worden. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je je tickets per post.

Algemene voorwaarden tickets

Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. Bij annulatie van een voorstelling of wanneer een voorstelling vóór de helft van het stuk wordt stopgezet, worden de tickets per uitzondering wel omgeruild of terugbetaald door de organisatie. Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten, tenzij er een pauze is. Het maken van beeld- of geluidsopnames is verboden. Bij ontvangst van het ticket ziet de houder af van elke schade-eis tegenover de directie of organisator en elke andere derde, betrokken bij de inrichting of organisatie. Op uw aankoop van tickets is geen zichttermijn van zeven dagen van toepassing.