Tickets

Ticketinfo

 

Start ticketverkoop: juni 2018

In juni start de ticketverkoop van Zomer van Antwerpen 2018. De verkoop aan de balie in de Zomerfabriek is sinds 2017 afgeschaft, maar je kan vanaf nu meteen online of telefonisch bestellen. Tijdens het festival kan je ook tickets kopen op onze verschillende locaties.

 

Online

Voor de online verkoop dien je eerst een profiel aan te maken op deze website. Ga naar Tickets bestellen en maak alvast je profiel aan. Bewaar je gegevens goed! Wanneer de verkoop start moet je enkel nog inloggen.

 

Telefonisch 078 05 40 50 (zonaal tarief)

De telefonische ticketverkoop start vanaf juni. Meer informatie hierover vind je hier vanaf eind mei.

 

Balie Zomerhuis

25 juni t/m 31 augustus, 18u tot 21u30
Zomerbar, Sloepenweg

 

Balies op locatie

Ook op locaties waar voorstellingen met tickets doorgaan kan je vóór start van de voorstelling tickets kopen.

 

Aantal tickets

Je kan maximum 8 tickets per voorstelling bestellen. Als je (nieuw samengesteld) gezin meer dan 8 personen telt, vragen we een schriftelijk bewijs van je gezinssamenstelling om dit te staven (bv. trouwboekje, geboorteakte, identiteitskaarten...). Breng een kopie mee naar de ticketbalie of mail dit naar ticketing@zva.be als je telefonisch bestelt. Bij online bestellen kan je niet afwijken van de maximum 8 tickets per voorstelling.

 

Wachtlijst

Een uur voor de voorstelling wordt ter plaatse een wachtlijst aangelegd. Een plaatsje op de lijst biedt geen garantie op een ticket, maar de kans is wel groot. Vooral bij voorstellingen met veel zitjes, zoals de circussen, maak je kans op een ticket.

 

Ticketmarkt

Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Koop tickets over van andere Zomerfans! Op de website zie je onder Ticketmarkt voor welke voorstellingen er tickets in de aanbieding zijn. Of plaats zelf een zoekertje als je tickets zoekt of verkoopt.

 

Betalen

Betalen bij online verkoop kan met Bancontact, Visa of Mastercard.
In het Zomerhuis kan je contact, met Bancontact, Visa of Mastercard betalen.
Aan de ticketbalie van andere festivallocaties kan je enkel contant betalen.
Bij een telefonische bestelling betaal je met Visa of Mastercard.
Telefonisch kan je ook een reservatie plaatsen en via overschrijving betalen. Onbetaalde reservaties vervallen drie werkdagen na de besteldatum. 
Per telefonische of online bestelling worden € 2 transactiekosten gerekend.

 

E-tickets

Na ontvangst van je betaling krijg je je tickets via e-mail. Druk ze af (maximum 1 ticket per pagina) en breng ze mee naar de voorstelling, waar ze gescand worden. Tickets kunnen ook op je smartphone gescand worden. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je je tickets per post.

 

Algemene voorwaarden tickets

Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. Bij annulatie van een voorstelling of wanneer een voorstelling vóór de helft van het stuk wordt stopgezet, worden de tickets per uitzondering wel omgeruild of terugbetaald door de organisatie. Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten, tenzij er een pauze  is. Het maken van beeld-of geluidsopnames is verboden. Bij ontvangst van het ticket ziet de houder af van elke schade-eis tegenover de directie of  organisator en elke andere derde, betrokken bij de inrichting of organisatie. Op uw aankoop van tickets is geen wettelijke zichttermijn van zeven dagen van toepassing.