Ticketingmedewerkers 8 en 9 juni gezocht

Zomer van Antwerpen is een uitbundig festival met oog op de wereld dat van half juni tot en met augustus op de meest onverwachte plekken opduikt en voelbaar is in heel Antwerpen. Op het programma staan muziekoptredens uit de vier windstreken (Muziek in de Wijk), films in de buitenlucht en dans-, theater- en circusvoorstellingen van lokale of internationale gezelschappen. Een groot deel van onze projecten is gratis en toegankelijk voor een breed, divers publiek. Voor een ander deel van onze programmatie verkopen we tickets aan democratische prijzen.

Een groot deel van die tickets worden verkocht via de website, maar we merken dat een deel van onze bezoekers hun weg online niet goed kan vinden, of het gewoon aangenaam vindt telefonisch te bestellen. 

Daarom zoeken we voor ons tijdelijk call center een aantal vriendelijke ticketing-toppers die op 8 en 9 juni hun beste telefoonstem kunnen bovenhalen. Voor deze functie is een vergoeding voorzien.

Je zal onze bezoekers telefonisch bijstaan bij de kaartverkoop in ons eigen kleine callcenter. Om ervoor te zorgen dat je het ticketsysteem voldoende onder de knie hebt, organiseren we twee opleidingsmomenten op maandag 3 en dinsdag 4 juni (avond). Naast een vergoeding per uur tijdens de kaartverkoop, worden ook deze opleidingsmomenten vergoed.

Gevraagd engagement:
maandag 3 en dinsdag 4 juni: paar uur in de avond
zaterdag 8 en zondag 9 juni: telkens van 9u30 tot 20u.

Jouw profiel: 
Je bent klantvriendelijk en geduldig
Je spreekt goed Nederlands
Je kan goed overweg met de computer

Aanbod
We bieden een toffe, gezellige werkplek en een kijkje achter de schermen van onze werking. Tijdens de werkdagen wordt uitstekend voor je gezorgd met een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes. 

Naast een vergoeding per uur tijdens de kaartverkoop, worden ook de opleidingsmomenten vergoed.

Stuur een mail naar Lucas Ongenaert op lucas@zva.be met een korte uitleg over jezelf en eventuele relevante werkervaring, of bel naar 0492 73 55 34 voor meer informatie.