Ticketing

TICKETING

Start ticketverkoop
2 juni 2018 vanaf 10u

We stelden een FAQ over de kaartverkoop voor je op. Lees er hier meer over.

De verkoop aan de balie in de Zomerfabriek is sinds 2017 afgeschaft, maar je kan vanaf nu meteen online of telefonisch bestellen. Tijdens het festival kan je ook tickets kopen op onze verschillende locaties.

Online

Voor de online verkoop dien je eerst een profiel aan te maken op deze website. Ga naar Tickets bestellen en maak alvast je profiel aan of vraag je wachtwoord opnieuw op. Wanneer de verkoop start moet je enkel nog inloggen.

Telefonisch op +32 3 50 20 777 (lokaal tarief)
2 en 3 juni: 10u - 20u
4 t/m 24 juni: 10u - 18u
25 juni t/m 2 september: 10u - 20u

Aan de balie in het Zomerhuis
Zomerbar, Sloepenweg
25 juni t/m 26 augustus: 18u - 21u30

Balies op locatie
Ook op locaties waar voorstellingen met tickets doorgaan kan je vóór start van de voorstelling tickets kopen.

Aantal tickets
Je kan maximum 8 tickets per voorstelling bestellen. Als je (nieuw samengesteld) gezin meer dan 8 personen telt, bestel dan telefonisch.

Kinderen vanaf 1 jaar dienen in het bezit te zijn van een ticket. We vragen je om de leeftijdsgrens van de voorstellingen in acht te houden en geen jonge kinderen mee te nemen naar voorstellingen die zich daar niet voor lenen. 

Wachtlijst

Een uur voor de voorstelling wordt ter plaatse een wachtlijst aangelegd. Een plaatsje op de lijst biedt geen garantie op een ticket, maar de kans is wel groot. Vooral bij voorstellingen met veel zitjes, zoals de circussen, maak je kans op een ticket.
 

Ticketmarkt

Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Koop tickets over van andere Zomerfans! We werken hiervoor vanaf dit jaar samen met Ticketswap, een betrouwbare online tool om tickets van anderen over te kopen. Indien je tickets gekocht hebt voor een voorstelling, maar je kan onverhoopt toch niet gaan, kan je deze daar ook aanbieden. Meer informatie vind je onder Ticketmarkt.

Betalen

Betalen bij online aankopen kan met Bancontact, Visa of Mastercard.
Aan de balie in het Zomerhuis kan je contact, met Bancontact, Visa of Mastercard betalen.
Aan de ticketbalie van andere festivallocaties kan je enkel contant betalen.

Bij een telefonische reservatie ontvang je achteraf een online betaallink in je mailbox. Betalen kan vervolgens met Bancontact, Visa of Mastercard. Deze dien je binnen drie werkdagen te betalen.

Heb je geen toegang tot online banking? Telefonisch kan je ook een reservatie plaatsen en via overschrijving betalen. Onbetaalde reservaties vervallen drie werkdagen na de besteldatum. 

Per telefonische of online bestelling worden € 2 transactiekosten gerekend.

E-tickets

Na ontvangst van je betaling krijg je je tickets via e-mail. Druk ze af (maximum 1 ticket per pagina) en breng ze mee naar de voorstelling, waar ze gescand worden. Tickets kunnen ook op je smartphone gescand worden. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je je tickets per post.

Algemene voorwaarden tickets

Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald. Bij annulatie van een voorstelling of wanneer een voorstelling vóór de helft van het stuk wordt stopgezet, worden de tickets per uitzondering wel omgeruild of terugbetaald door de organisatie. Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten, tenzij er een pauze is. Het maken van beeld-of geluidsopnames is verboden. Bij ontvangst van het ticket ziet de houder af van elke schade-eis tegenover de directie of organisator en elke andere derde, betrokken bij de inrichting of organisatie. Op je aankoop van tickets is geen wettelijke zichttermijn van zeven dagen van toepassing. Het volledige zomerreglement lees je hier.

Vragen over onze kaartverkoop? Lees onze pagina met meestgestelde vragen. Kom je er niet uit? Stel ze aan ticketing@zva.be