Theater en meer

Theater en meer

 

Zomer van Antwerpen brengt bijzondere voorstellingen op de meest onverwachte plekken in de stad. Theater in loodsen, op braakliggend terrein of in vergeten gebouwen. Voorstellingen op torenhoge daken of in het midden van de natuur. Voor elke voorstelling gaan we op zoek naar de meest geschikte locatie. Naar een plek die bijdraagt aan de voorstelling en de ervaring van ons publiek. Geen schouwburgen en zetels van pluche, maar vergeten parels in de stad die het (opnieuw) ontdekken meer dan waard zijn.

 

Op het programma staan nationale en internationale vaste waarden naast aanstormend talent. Theater in alle mogelijke gedaanten: tekst-, muziek- en ervaringstheater, dans, slam poetry, performance,... Een zomer lang voorstellingen, voor werkelijk iedereen! Momenteel doen we ons best om nieuwe, spannende locaties te vinden en voorstellingen die ontroeren, doen lachen, of verwonderen.

 

Meer informatie over het programma vind je eind mei op deze website en in de brochure. Like ons op facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen enkele belangrijke info te missen.