Stand van zaken: nog voor alle voorstellingen tickets te krijgen!

De ticketverkoop van Zomer van Antwerpen is vliegend van start gegaan op 8 juni, met de verkoop van ongeveer 50% van het totaal aantal beschikbare tickets. Goed nieuws: voor alle voorstellingen zijn nog tickets te verkrijgen. En het beste nieuws: in het project ‘Zomer voor Iedereen’ doneerden onze bezoekers reeds 4657 euro.

Voor alle voorstellingen uit het programma zijn nog tickets te verkrijgen. Waagde je je nog niet aan een sprong in het programma? Verwacht je aan een combinatie van Antwerpse gezelschappen en internationale namen. Zo brengt de zevende generatie van Circus Ronaldo met Swing een wervelende mix van circus en variété in de stijl van de jaren veertig, van 3 juli tot en met 24 augustus te zien op de Zomerbar. Ze worden van 25 juli tot en met 11 augustus vergezeld door het Welsche spektakelcircus NoFit State dat met Lexicon een reeks duizelingwekkende acts en fantastische live muziek ten tonele brengt. Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas komt naar Antwerpen voor Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich, een hypnotiserend mooie dansvoorstelling in de Blikfabriek in Hoboken. Het volledige programma van Zomer van Antwerpen 2019 vind je hier, tickets koop je ook online of via het telefoonnummer +32 (0) 3 50 20 777.
  
Zomer voor Iedereen
Wat een fantastisch publiek hebben wij: de donatieteller voor ons project Zomer voor Iedereen staat momenteel op 4657 euro. Met jouw bijdrage maak je het mogelijk om anderen, die net iets minder hebben, met een grote korting naar de circusvoorstellingen te laten gaan.  

Wat betekent dit concreet? We werken dit jaar voor het eerst samen met het Fonds Vrijetijdsparticipatie en de A-kaart met Kansentarief om meer mensen de kans te geven onze voorstellingen te bezoeken. Tot op heden reserveerden 42 doelgroeporganisaties een totaal van 495 tickets voor hun achterban. Ter vergelijking: vorig jaar reserveerden er over de hele zomer eenzelfde aantal organisaties tickets. Dit gaat van organisaties voor jongeren zoals Kras Berchem, Kras Dam, Stedelijk Lyceum Offerande, organisaties voor mensen in armoede zoals CAW Antwerpen, Wieder VZW tot aan organisaties voor mensen met een beperking zoals De Stapsteen en organisaties voor mensen met een migratieachtergrond zoals Atlas, OC Linkeroever, CVO Encora.

Daarnaast hebben tot nu toe 125 mensen met A-kaart met kansentarief aan een voordelig tarief tickets voor circusvoorstellingen gereserveerd.

Iedereen die nog tickets gaat bestellen en nog een bijdrage wil en kan leveren, kan dit doen op de laatste pagina van het bestelproces. Een donatie achterlaten kan al vanaf €2. Je selecteert het bedrag dat je kan missen in het dropdown menu, dit wordt automatisch bij je eindtotaal geteld.