Stand van zaken kaartverkoop

Met de eerste voorstellingen in het zicht, geven we een kleine update over de kaartverkoop van de betalende theatervoorstellingen. De voorstelling 'De Mooiste Tijd Van Ons Leven' van Maarten Westra Hoekzema, Wannes Cappelle en Stefaan Van Brabant is inmiddels uitverkocht. Sommige voorstellingen gaan hard, maar voor alle andere voorstellingen zijn nog tickets te krijgen. Je kan deze online bestellen op www.zva.be of telefonisch op +32 (0) 3 50 20 777.

 

Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Koop tickets over van andere Zomerfans! We werken hiervoor vanaf dit jaar samen met Ticketswap, een betrouwbare online tool om tickets van anderen over te kopen of, mocht onverhoopt zelf niet meer kunnen gaan, om ze aan te bieden. Meer informatie over tickets vragen en aanbieden op Ticketswap vind je hier.

 

Een andere optie om nog aan tickets te geraken is je aanmelden voor de wachtlijst: een uur voor de voorstelling wordt ter plaatse een wachtlijst aangelegd. Een plaatsje op de lijst biedt geen garantie op een ticket, maar de kans is wel groot. Vooral bij voorstellingen met veel zitjes, zoals de circussen, maak je kans op een ticket.