Sketch 2

Sketch 2

Bert of Roy

‘Sketch 1’ leverde het bewijs: voor een grappige, fantastische en absurde theaterervaring heb je niet meer nodig dan een fiets en twee uitstekende acteurs. In ‘Sketch’ 2 doen Bert Haelvoet en Roy Aernouts er nog een schepje bovenop. Met dit keer een glanzende hoofdrol weggelegd voor een kartonnen doos met sjaals.

Het verhaal begint bij een waargebeurde anekdote van onze twee helden in Parijs, waarbij één van hen bij het verlaten van bar ‘Le Gallia’ zijn sjaal vergeet. De ander probeert dit probleem op te lossen, maar al snel wordt duidelijk dat dit er eigenlijk weinig toe doet.

Want even later gaat het over het verschil tussen muildieren en muilezels, over hinniken en grinniken, en houdt Bert een pleidooi voor onze moedertaal, hoewel die toch nog niet voor àlles een woord blijkt te hebben gevonden.

Met virtuoos taalgevoel vertelt dit komisch duo een verhaal vol spraakverwarring, filosofische hoogstandjes en lachwekkende non-discussies. ‘Sketch 2’ is groots in zijn kleinheid, complex in zijn ongecompliceerdheid maar bovenal ongelooflijk vermakelijk theater.

Bert en Roy ontvangen je in een oud parochiezaaltje. Daar neem je plaats op comfortabele theaterstoelen. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.

We voorzien op specifieke data luisterondersteuning voor doven/slechthorenden. Contacteer samuel@zva.be voor meer informatie.

 

SPEL
Bert Haelvoet en Roy Aernouts

TEKST
Roy Aernouts

COACH
Herwig Ilegems

DRAMATURGIE EN ALGEMEEN ADVIES

Dr. Liesbeth Verpooten

Alle sjaals die gebruikt worden in de voorstelling komen uit de privécollectie van David Davidse.

Sketch2 is een coproductie met de Studio

4 t/m 21 juli 2019 (afgelopen)

woensdag t/m vrijdag 20u
zaterdag 16u en 20u
zondag 16u
zondag 14 juli ook om 20u
niet op woensdag 10 juli 

Speelduur: +/- 70 minuten

€ 6 

Openbaar vervoer
Bus 21, 32,  Halte Berchem Sint-Willibrordus of Halte Driekoningen
Tram 7, 15,  Halte Berchem Sint-Willibrordus of Halte Driekoningen

Fiets
Om de goede band met de buurt te houden, vragen we je om je fiets niet pal voor de voordeur van de Nieuwe Vrede of die van de buren te zetten. Indien mogelijk, stal je fiets in de omliggende straten en kom een klein stukje te voet.
Dichtsbijzijnde Velo station: Velo 021 - De Driekoningen 

 

TICKETS
 
Locatie: 
De Nieuwe Vrede - Vredestraat 16-22
Geolocation
drinken
luisterondersteuning
toegankelijkheid
spraakniveau4