SH!T

SH!T

Geert Hautekiet

Geert Hautekiet kennen we al jaren als een rasechte verteller. Van tussen zijn vindingrijke, roestige klankmachines of waterspuitende fonteinen slaagt hij er elke keer weer in om je in te pakken met zijn hilarische verhalen. En kijk! Hij is terug. Met een spiksplinternieuw kortverhaal dat hij meerdere keren per dag op de Zomerbar opvoert.

Op een vroege Brusselse rommelmarkt vond Geert het ongelezen dagboek van een wereldreiziger. Één verhaal uit 1962 is zo onwaarschijnlijk waargebeurd dat hij het wel móest navertellen. Sappig - mét Antwerpse tongval - neemt hij je mee naar de luchthaven van Caïro. Daar start de reis en een fascinerend verhaal.

Geert vertelt het in zijn eigen theatertent: Hautekiets Houten Keet. Je zit er haast op zijn schoot. Kaartjes koop je ter plekke: je kan dus niet op voorhand reserveren. Deze one-man show duurt ongeveer een half uur en zal meerdere keren per dag te zien zijn. Hij speelt sowieso op de bovenstaande data, bij mooi weer zal hij vaker spelen. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om mee te komen gniffelen!

TEKST EN SPEL

Geert Hautekiet

PARADEMAKER

Milan van Bortel

DECOR, ONTWERP EN REALISATIE TENT

Geert Hautekiet/Martin Baarda i.s.m. Kopspel vzw

SCHILDERIJ AFFICHE EN INGANG TENT
Frank De Wit

MET DANK AAN

Compagnie KAiET! vzw

 

6 & 7, 13 & 14, 20 & 21, 26, 27 & 28 juli 2019 (afgelopen)

Elke zaterdag en zondag in juli, meerdere voorstellingen per dag (check de juiste uren op het krijtbord ter plekke)

Extra speeldag: vrijdag 26 juli vanaf 18u

Alvast zeker: 15u, 17u, 19u en 21u.

Speelduur: ongeveer 30 minuten 

€ 3, tickets koop je bij Geert op de dag zelf.

Locatie: 
Sloepenweg, Antwerpen-Noord
Geolocation
drinken
eten
gehoor
spraakniveau4