Rondleiding op werkplek Jan Fabre voor bezoekers The Generosity of Dorcas

​Goed nieuws voor eenieder die eerder tickets bestelden voor​ de voorstelling​ ​'​The Generosity of Dorcas​'​ van ​​Troubleyn​/Jan Fabre. ​Zomer van Antwerpen en Troubleyn/Jan Fabre ​hebben het plezier om bezoekers van deze voorstelling een speciale rondleiding ​aan te bieden in ​Troubleyn/Laboratorium, de indrukwekkende werkplek van Jan Fabre en zijn gezelschap.

 

Naast de geschiedenis​ ​van het gebouw en een toelichting bij de werking van het gezelschap, nemen medewerkers​ van Troubleyn/Jan Fabre​​ ​de bezoekers​ ​mee​ ​op sleeptouw ​​langs meer dan 70 kunstwerken die​ ​onlosmakelijk​ met ​die bijzondere plek​ ​verbonden zijn.​ ​Je ziet er werk van Marina Abramonvić, Chantal Akerman, Ben Benaouisse​,​ Michaël Borremans, Luc Tuymans​ ​en vele anderen. Een ongeziene kijk achter de schermen bij een bijzondere organisatie, in een gebouw dat normaal niet open staat voor het publiek.  

 

​De rondleiding vindt plaats voorafgaand aan​ de voorstelling, tickets kosten 5 euro. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail als je tickets voor de voorstelling 'The Generosity of Dorcas' hebt gekocht. De capaciteit per rondleiding is beperkt, dus wees er snel bij. Voor deze voorstelling, van 26 juni t/m 15 juli en van 26t/m 28 juli, zijn nog tickets verkrijgbaar.