RAMKOERS

Theater en meer
TICKETS
 

€6
11 aug. t/m 19 aug.
dinsdag t/m vrijdag 20u
zaterdag en zondag 15u en 20u

OPENBAAR VERVOER:
Halte Hamburgstraat: Bus 760, 761

Locatie: 
loods Antigoon, kruising Haïfastraat en Hamburgstraat
drinken
toegankelijkheid
spraakniveau2

RAMKOERS

BOT

MEDEDELING: Op dinsdag 15 aug. hebben we onverwacht de voorstelling moeten stilleggen omwille van een accident. Was jij erbij en wil je graag op een andere dag komen? Bel even naar de ticketlijn 078 05 40 50 en één van onze medewerkers helpt je graag verder. 

 

'RAMKOERS is een brok gebalde energie, die met alle kracht in het gezicht en gehoor van het publiek wordt geblazen'- De Morgen ****

 

Tijdens RAMKOERS gooien de spelers alle zekerheden overboord. Deze muzikale voorstelling zet je oren en ogen op scherp! RAMKOERS is geen verhaal, maar een ware uitputtingsslag.

 

Er verschijnen steeds meer zelfgemaakte instrumenten waaruit poëtische herrie tevoorschijnkomt. BOT neemt je mee van breekbaar zacht naar beukend hard. Kletterend ijzerwerk, huilende regenpijpen en ploeterende muziekmachines vormen samen het decor van een voorstelling die schuurt, raakt en roert. Wie houdt van krachtig slagwerk, veel humor en origineel vakmanschap, mag dit niet missen.

 

Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

duur: 55 minuten

 

LAGE-EMISSIE ZONE EN BEREIKBAARHEID TIJDENS DE WERKEN IN ANTWERPEN

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, riskeren een boete.

Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd.

Kom dus met de fiets of het openbaar vervoer naar onze locaties!

Als je toch met de wagen komt, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en kijk eerst op de volgende websites van Stad Antwerpen:

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

 

www.botspeeltramkoers.nl

 

Van: BOT

Regisseur: Vincent de Rooij
Productiehuis: Oost-Nederland (ON)

Acteurs: Job van Gorkum, Tomas Postema, Doan Hendriks, Geert Jonkers